OVO JE MALO KO PRIMETIO U ŠAMPIONSKOM SLAVLJU: Šestorica igrača Zvezde nisu izašli da prime medalje!
Foto: Starsport©

Nije ih bilo

OVO JE MALO KO PRIMETIO U ŠAMPIONSKOM SLAVLJU: Šestorica igrača Zvezde nisu izašli da prime medalje!

Oni nisu prisustvovali dodeli pehara i šampionskoj žurci posle meča

Objavljeno:

Crvena zvezda je napravila spektakl na Marakani povodom dodele šampionskog pehara i osvajanja 31. titule u istoriji kluba.

Nakon poslednjeg meča u sezoni protiv Proletera na stadionu "Rajko Mitić" je priređen neverovatan događaj za navijače i prava slavljenička žurka tokom dodele medalja i na kraju šampionskog pehara.

Na centru terena je bio postavljen podijum na koji su se peli igrači koji su izlazili jedan za drugim, kao i članovi stručnog štaba.

Spiker ih je prozivao jednog po jednog, a među prisutnima su bili i oni koji su tokom sezone napustili crveno-bele kao što su Marin, Kanjas, Jevtović, koji su u jesenjem delu sezone ipak dali doprinos ovog trećoj uzastopnoj tituli.

Međutim, mnogi su primetili da među igračima koji su izašli na podijum nije bilo nekoliko članova tima, koji se takoreći nisu pojavili.

foto: Starsport©

Prvi koji svakako upada jeste Milan Pavkov koji je igrao na meču protiv Proletera, ali je na poluvremenu zamenjen i to zbog povrede i morao je odmah u bolnicu na pregelede, pa zato nije ni izašao na svečanu dodelu medalja i pehara.

Međutim, u konkurenciji za ovaj meč nisu bili, niti su se na dodeli pojavili Marko Gobeljić, Dušan Jovančić, Marko Konatar, Veljko Simić i Njegoš Petrović. Razlozi zašto nisu bili tu za sada nisu poznati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.