ZVEZDA NAPRAVILA SPEKTAKL NA PROSLAVI TITULE: Ludnica je bila na Marakani prilikom dodele pehara!
Foto: Starsport©

Neviđeno na ovim prostorima

ZVEZDA NAPRAVILA SPEKTAKL NA PROSLAVI TITULE: Ludnica je bila na Marakani prilikom dodele pehara!

Priređen je fenomenalan događaj na stadionu "Rajko Mitić" povodom dodele pehara šampiona Srbije

Objavljeno: 22:49h

Crvena zvezda je spektakularnim slavljem i dodelom pehara spustila zavesu na sezonu 2019/20 u kojoj je osvojena treća uzastopna, a ujedno i 31. titula u istoriji kluba.

Na Marakani je posle meča poslednjeg kola protiv Proletera u kome je upisana pobeda, priređena spektakularna proslava i žurka sa navijačima.

1 / 10 Foto: Espreso

U Ljutice Bogdana su priredili zaista nesvakidašnji događaj sa "lajtšouom" i mnogim drugim detaljima povodom dodele šampionskog pehara i slavlja.

Pre svega voditelj programa je prozivao članove stručnog štaba, pomoćnike Dejana Stankovića i igrače jednog po jednog koji su izlazili na teren i podijum dok im je potpredsednik FSS-a i bivši igrač Zvezde, Marko Pantelić, dodeljivao medalje.

foto: Starsport©

Bili su tu i igrači koji su u međuvremenu tokom sezone napustili klub, ali su igrali u prvom delu sezone i imali udela u osvajanju titule poput Milana Jevtovića, Marka Marina, Hozea Kanjasa.

Bio je i bivši trener Vladan Milojević koji je u prvom delu sezone vodio tim i s njime stekao veliku bodovnu prednost koju je Dejan Stanković u prolećnom delu sezone uspeo da odbrani.

1 / 2 Foto: Starsport©

Poslednji su upravo izašli kapiten Milan Borjan, potom Milojević koji je dobio velike ovacije i na kraju sadašnji trener Dejan Stanković.

Prisutnima se potom obratio Borjan kao kapiten, pa trener Stanković koji se zahvalio i Milojeviću, da bi nakon toga prvo Darko Ramovš predao onaj manji pehar koji ostaje, a Marko Pantelić je potom predao onaj prelazni pehar.

1 / 14 Foto: Starsport©

Njega su zajedno podigli Borjan, Milojević i Stanković.

Nakon toga je usledio vatromet i velika bakljada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.