HAOS U NIŠU: Navijači napali upravu na meču protiv TSC-a!
Foto: Starsport©

INCIDENTI

HAOS U NIŠU: Navijači napali upravu na meču protiv TSC-a!

Uprkos tome što su slavili protiv TSC-a, na ,,Čairu“ nije bila atmosfera dostojna pobedi, pošto su navijači Radničkog vređali upravu kluba

Objavljeno:

Fudbalski klub Radnički iz Niša oglasio se povodom uvredljivih skandiranja grupe navijača upućene upravi.

Uprkos tome što su slavili protiv TSC-a, na ,,Čairu“ nije bila atmosfera dostojna pobedi, pošto su navijači Radničkog vređali upravu kluba.

– To ne mogu da rade oni koji tvrde da vole Radnički. Reč je o brutalnom pokušaju preuzimanja kluba od strane nesrećnika koji su za par stotina dinara spremni da skandiraju protiv svakoga. To nikada neće biti ljudi koji ce voditi ovaj klub. Ovo nije slika Niša i Nišlija, već ogoljena želja pojedinaca da uđu u Radnički kako bi ga pokrali.

foto: Starsport©

Sada bi pojedinci da vode klub jer su shvatili da se ostvaruju sjajni rezultati i da je Radnički finansijski konsolidovan i stabilan. Sada kada je klub oporavljen oni pokušavaju da predstave rukovodstvo kao neprijatelje. Neprijatelje čega? Jakog i moćnog Radničkog koga se protivnici boje? Ovo rukovodstvo Radničkog napravilo je upravo takav klub. Na njihovu žalost pobedili smo TSC, a sa pobedama ćemo nastaviti i naredne sezone koja počinje već za mesec dana – stoji u saopštenju Radničkog.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.