DRUGI TALAS KORONE PRED VRATIMA, ZVEZDU BAŠ BRIGA Broj zaraženih bukti, imaju zaražene u klubu, a zovu 24.500 ljudi
Marakana, Foto: Starsport©

biološka bomba?

DRUGI TALAS KORONE PRED VRATIMA, ZVEZDU BAŠ BRIGA Broj zaraženih bukti, imaju zaražene u klubu, a zovu 24.500 ljudi

Vreme će pokazati da li je to bila greška...

Objavljeno:

Situacija sa koronavirusom u Srbiji je daleko od idealne, a najgore tek sledi nakon što prođe određeno vreme od masovnih skupova kao što su bili Večiti derbi ili turnir Novaka Đokovića.

Slučaji virusa zabeleženi su u košarkaškom klubu Partizan, među srpskim vaterpolistima, a od danas i u FK Crvena zvezda.

Upravo crveno-beli spremaju proslavu šampionske titule na Marakani, a skraćeni kapacitet stadiona iznosi 24.500 mesta. Ukoliko on bude ispunjen, imaćemo novu potencijalnu "biološku bombu".

Podsetimo, prethodnih dana je broj zaraženih je nešto manje od 100 i ta brojka ne pada. Primetno je i da se ljudi ne drže preporuka u svakodnevnom životu, što i sami možete videti.

foto: Starsport©

Dodatni problem predstavlja to što je pozitivan na koronavirus bio je Vujadin Savić. Takođe, on je bio u kontakru sa nekadašnjim saigračima, a navodno je njegov bliski prijatelj Marko Gobeljić pozitivan.

Klub je preko portparola saopštio da će preduzeti sve neophodne korake, uz reči da "za sada nema promena i da će reagovati odmah ako bude simptoma".

Meč sa Proleterom i proslava titule je na programu u subotu od 19 časova, a Zvezda je zvala navijača da dođu u što većem broju.

Vreme će pokazati da li je to bila greška...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.