DA LI JE NA POMOLU VELIKI TRANSFER? Velika želja Zvezdana Terzića i reprezentativac ističe da bi došao na Marakanu!
Foto: Starsport©

sve je moguće

DA LI JE NA POMOLU VELIKI TRANSFER? Velika želja Zvezdana Terzića i reprezentativac ističe da bi došao na Marakanu!

Za sada situacija nije najjasnija, pa iz Grčke stižu informacije da bi mogao i na pozajmicu

Objavljeno:

Jedan od najboljih igrača Superlige Srbije prošle sezone, Lazar Ranđelović, izabrao je Olimpijakos umesto Zvezde, ali ističe da bi došao u Beograd pod određenim uslovima.

- Zvezda je veliki klub. Hteli su me prošlog leta, pričali smo, ali se pojavio Olimpijakos i izabrao sam Atinu. Mislim da nisam pogrešio. Da li bih došao u Zvezdu sada? Da, došao bih. Naravno, ako bi se otvorila mogućnost i ako bi mi ovde rekli da neću imati sledeće sezone dovoljnu minutažu. Ali, to mi niko nije rekao, tako da trenutno ne razmišljam o Zvezdi. Tačnije, ne razmišljam o odlasku iz Olimpijakosa. Drago mi je što se veliki klub kakav je Crvena zvezda interesuje za mene - rekao je Ranđelović za Maxbetsport.

Lazar Ranđelović
Lazar Ranđelović foto: Starsport©

Za sada situacija nije najjasnija pa iz Grčke stižu informacije da bi mogao i na pozajmicu.

- Čitam u medijima svašta, ali pričao sam sa trenerom Pedrom Martinsom i on ima poverenja u mene. Dobio sam šansu, tek mi je prva godina u klubu, bio sam starter, a ulazio sam i sa klupe. Iskreno, ne žuri mi se nigde, ostao bih sigurno još jednu sezonu. Sve je u igri, moja želja je da ostanem u crveno-belom dresu - zaključio je Ranđelović.

(Espreso.co.rs / izvor: Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.