EL GRANDE MIHA: Siniša potpisao!
Siniša Mihajlović je potpisao novi ugovor, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Očekivalo se

EL GRANDE MIHA: Siniša potpisao!

Srpski trener neće napuštati Bolonju u skorije vreme

Objavljeno:

Siniša Mihajlović neće mrdati nikuda iz Bolonje.

Srpski trener koji se prethodnih godinu dana borio sa leukemijom, išao na hemoterapije i presađena mu je koštana srž, nije dozvolio ni u jednom trenutku da mu teška bolest utiče na posao i svoje obaveze je obavljao herojski i kad god je mogao vodio je treninge i ekipu na utakmicama.

Na svu sreću, sve se dobro završilo i Siniša je izašao kao pobednik u najtežoj utakmici svog života, a u Bolonji je zbog svega stekao kultni status.

Siniša se obavezao na još godinu dana Bolonji
Siniša se obavezao na još godinu dana Bolonjifoto: Profimedia

Zato je produžio ugovor do juna 2023. godine, iako mu je aktuelni ugovor isticao tek za dve godine. Ipak, čelnici kluba iz studentskog grada su već sada želeli da se saradnja produži na dodatnih godinu dana.

Mihajlović je u januaru 2019. godine drugi put preuzeo klupu Bolonje i na čudesan način sačuvao status prvoligaša u Seriji A.

I u drugoj sezoni Bolonja je igrala zapaženu ulogu, u jednom trenutku bila u borbi za opstanak, ali će ipak krenuti sa 10. mesta protiv Juventusa u nastavku italijanskog šampionata.

Mihajlović je u karijeri bio trener Katanije, Sampdorije, Torina, Milana, lisabonskog Sportinga i selektor reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.