ZVEZDA JE SPREMILA SPEKTAKL ZA DELIJE: Iz kluba tvrde da ovakva proslava titule nije viđena na našim prostorima...
Delije, Foto: Starsport©

"SVI NA STADION"

ZVEZDA JE SPREMILA SPEKTAKL ZA DELIJE: Iz kluba tvrde da ovakva proslava titule nije viđena na našim prostorima...

Crveno-bele vedete su zaslužile pune tribine i podršku u subotu, kada su iz kluba spremili proslavu

Objavljeno:

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova i 15 minuta dočekati Proleter u okviru poslednjeg kola Superlige Srbije, takmičenja čiji je naš klub pobednik za tekuću sezonu. A za Vas smo spremili pravi spektakl!

Izvojevana je titula kroz 30 teških izazova koje su fudbaleri Zvezde, prvo predvođeni Vladanom Milojevićem, a potom i Dejanom Stankovićem, imali.

Crveno-bele vedete su zaslužile pune tribine i podršku u subotu, kada su iz kluba spremili proslavu titule, kakva do sada nije viđena na ovim prostorima, kako tvrde iz PR tima Zvezde.

Puna Marakana
Puna Marakana foto: Starsport©

To je ukupno 31. trofej državnog prvaka za klub (neki im priznaju samo 30) čije su pristalice kroz istoriju pokazivale kako se voli Crvena zvezda i demonstrirali odanost u najlepšim, ali i najtežim trenucima.

- Sigurni smo da će u subotnjem spektaklu svaki navijač koji odluči da dođe - otići kući sa stadiona nasmejan, srećan i ispunjen. Jer to je Crvena zvezda, a mi Vam spremamo nešto veliko. Za sve tribine je ulaz besplatan. Napunimo Marakanu do poslednjeg mesta i pozdravimo naše šampioni, jer oni su to zaslužili - napisali su na sajtu kluba

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.