PLJUNUO SAM DUŠANA BAJEVIĆA POSRED GLAVE: Nisam nadrljao ja, već Kastiljo...
Dušan Bajević, Foto: Starsport©

NEVEROVATNA ANEGDOTA

PLJUNUO SAM DUŠANA BAJEVIĆA POSRED GLAVE: Nisam nadrljao ja, već Kastiljo...

- Lobijem hotela odjekivao je smeh igrača, svi su bili spremni za šalu. Pošto sam se umorio od zanimanja tim slatkišima, pljunuo sam ih. I oni jesu pali nekome na glavu... - napisao je Đovani

Objavljeno: 09:27h

Bivši fudbaler Olimpijakosa i Barselone Đovani otkrio je zanimljivu anedgotu sa Dušanom Bajevićem iz dana u Pireju.

On je tada greškom pre 15 godina pljunuo proslavljenog trenera po glavi. On je to opisao u knjizi "Đovani – legenda – moja autobiografija" koja je nedavno objavljena.

- Bila je to moja greška. Iako nenamerna, ali moja. Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv Palerma u Italiji i otišli smo u šetnju pre jednog obroka. U ustima sam 'vrteo' dve bombone i tako sam se igrao. Dok smo se spuštali stepenicama, pomislio sam - šta bi se dogodilo kada bih jedan slatkiš pljunuo na glavu saigrača koji je nekoliko metara ispod bezbrižno prolazio? - napisao je Đovani.

- Lobijem hotela odjekivao je smeh igrača, svi su bili spremni za šalu. Pošto sam se umorio od zanimanja tim slatkišima, pljunuo sam ih. I oni jesu pali nekome na glavu... Na Bajevićevu glavu!.

Dušan Bajević
Dušan Bajević foto: Starsport©

Bajević je pobesneo.

- Okrenuo se i vikao - ko je to uradio?! Podigao je pogled i video Nerija Kastilja, a ne mene. 'Brate, mrtvi smo', rekao sam Neriju, koji mi je tada bio cimer.

Nije odustajao, već je krenuo po sobama da istraži situaciju.

- Kastiljo mu je otvorio, a Bajević ga je pitao: 'Reci mi, da li si ti?'. Hteo je da od njega izvuče odgovor, ali je Neri odgovorio da odrično. I ja sam isto poricao, a to ga je naljutilo.

- Lagao sam, ne zato što sam ga se plašio, već zato što nisam hteo da preuzmem odgovornost. Uvek sam to radio, kroz čitav život i nisam postao drugačiji sa 32 godine. Prosto, to je bila moja poslednja sezona u klubu i znao sam da će, ako priznam, on to reći novinarima i onda će naći najbolji način da me skloni iz ekipe. Pobrinuo sam se da sakrijem sve tragove da sam ja to uradio - opisao je Đovani.

Dres Olimpijakosa je nosio od 1999. do 2005. godine, dok je Bajević najpre bio u Pireju od 1996. do 1999., a potom je drugi mandat u Olimpijakosu imao od 2004. do 2005. godine.

Konačno se nastavlja i Premijer liga, a već prvog dana - derbi! Mančester Siti čeka Arsenal (21.15). Domaćin želi da sačuva drugo mesto, dok Tobdžije jure bar plasman u Ligu Evrope na kraju za njih očajne sezone. Kec je 1,38, dupla šansa X2 3,00, a GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Arsenal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.