32 METRA U SPRINTU ZA CELU UTAKMICU, PA SVAĐA SA STANKOVIĆEM: Trener Zvezde precrtao Pavkova, može da se pakuje!
Dejan Stanković je doneo odluku i o Milanu Pavkovu, Foto: Starsport©

Propao skroz

32 METRA U SPRINTU ZA CELU UTAKMICU, PA SVAĐA SA STANKOVIĆEM: Trener Zvezde precrtao Pavkova, može da se pakuje!

Neprofesionalno ponašanje, nezalaganje na treninzima i utakmicama, a onda i odbijanje da putuje na meč u Inđiju zapečatili su sudbinu napadača koji je pre samo godinu i po dana bio heroj Delija

Objavljeno:

Dejan Stanković je precrtao još jednog igrača za koga od naredne sezone neće biti mesta u Crvenoj zvezdi posle Matea Garsije, a u stvari bolje je reći da je Milan Pavkov sam sebe precrtao svojim ponašanjem u poslednje vreme.

Robusni napadač koji je postao miljenik navijača i stekao kultni status posle ona dva gola kojima je srušio Liverpul u Ligi šampiona pre dve godine ove sezone nije bio ni senka tog igrača i takoreći "živeo" je na krilima stare slave.

Međutim, od kako se sezona nastavila Pavkov nije igrao, niti bio u kombinaciji za sastav i jasno je bilo da postoji neki problem.

Milan Pavkov se u poslednje vreme ponašao neprofesionalno
Milan Pavkov se u poslednje vreme ponašao neprofesionalnofoto: Emilija Jovanović

"Mozzart sport" javlja da je probleme sa napadačem koji je postao neprepoznatljiv od kako mu je bio propao transfer u Kinu imao i Vladan Milojević, a da je ipak sve kulminiralo tokom ovog proleća.

Neprofesionalno se ponašao na treninzima, gotovo da se nije zalagao na utakmicama u kojima je igrao (na jednom meču je ukupno u sprintu pretrčao 32 metra), a sve je kulminiralo uoči gostovanja u Inđiji.

Trener crveno-belih je želeo da povede Pavkova na meč sa TSC-om i da mu (poslednju) priliku da popravi utisak i da dokaže da ga ne treba još otpisivati, ali je iskusni napadač odbio da uopšte putuje na taj meč pravdajući se time što ga "boli noga" i da je to posledica meča protiv Totenhema u Ligi šampiona?! Razlog za takvo njegovo ponašanje se verovatno krije u nezadovoljstvu što uopšte nije bio u kombinaciji za Večiti derbi u polufinalu Kupa.

Milan Pavkov će morati tokom leta da ode iz Zvezde
Milan Pavkov će morati tokom leta da ode iz Zvezdefoto: Starsport©

S obzirom da je Zvezda igrala protiv Totenhema na Marakani još 6. novembra jasno je svima "koliko je sati" i da je Pavkov time sebe definitivno otpisao u Crvenoj zvezdi.

Ostaje sada da se vidi samo za koji novac će uspeti crveno-beli da ga prodaju tokom leta, jer sigurno 3 miliona koliko su svojevremeno nudili kineski klubovi za njega sada ne dolaze u obzir, a ne bi trebalo zaboraviti i da dobar deo od njegovog transfera će ići i u Radnički iz Niša, odakle je došao na Marakanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.