STANKOVIĆ JE PRECRTAO JEDNOG NAPADAČA ZVEZDE: Ovo je dokaz za to...
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

NEĆE VIŠE IGRATI, PO SVEMU SUDEĆI...

STANKOVIĆ JE PRECRTAO JEDNOG NAPADAČA ZVEZDE: Ovo je dokaz za to...

Jasno je da crveno-beli imaju tri napadača i da se nijedan nije pokazao bitno iznad proseka, ali je u njih dosta uloženo i momak iz Begeča ima zasluge za mnoge uspehe

Objavljeno:

Milan Pavkov već dva meča nije u kombinaciji za sastav Crvene zvezde, a pritom nije zvanično ni na listi povređenih igrača, kao Ričmond Boaći, Dušan Jovančić ili Milan Rodić.

Prema nekim informacijama iz Ljutice Bogdana, visoki napadač i dvostruki strelac protiv Liverpula nije u daljim planovima trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića i loptica je sada prebačena rukovodstvu kluba.

Ipak, izgleda da je najbolje rešenje prodaja napadača, koji se pre godinu dana vratio iz kine bez potpisa i pošto ove sezone nije bio učinak blistav poput prethodne, ponuda još nema.

Milan Pavkov
Milan Pavkov foto: Emilija Jovanović

Jasno je da crveno-beli imaju tri napadača i da se nijedan nije pokazao bitno iznad proseka, ali je u njih dosta uloženo i momak iz Begeča ima zasluge za mnoge uspehe, tako da kada rezultat nije primaran očekivalo se da dobije određenu minutažu, a posebno ukoliko je rastanak u interesu kluba.

Ostaje da vidimo konačan status Pavkova, Boaćija, kao i Tomanea, a nije tajna da Zvezda uveliko traga za napadačem pred novu sezonu, pogotovo zbog specifičnog sistema kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.