PARTIZAN JE VICEŠAMPION SRBIJE: Crno-beli razbili Čuku u Humskoj i pobegli od Lalatove Vojvodine na drugom mestu!
Partizan - Čukarički, Foto: Starsport©

Superliga, 29. kolo

PARTIZAN JE VICEŠAMPION SRBIJE: Crno-beli razbili Čuku u Humskoj i pobegli od Lalatove Vojvodine na drugom mestu!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana slavili su nad Čukaričkim u Humskoj u okviru meča 29, pretposlednjeg kola Superlige Srbije. Konačan rezultat bio je 4:1 (3:0).

Nije delovalo kao da ćemo videti toliko pogodaka u mreži Đorđa Petrovića, čuvara mreže koji je primio čak četiri pogotka za manje od 60 minuta, a da pritom nije imao nijednu odbranu.

Kažemo, nije delovalo, ali samo do 16. minuta, kada je maestralni Takuma Asano pronašao Bojana Matića koji se dobro snašao i doneo prednost svom timu.

Još dva pogotka pala su u prvom poluvremenu, oba u mreži gostiju, a strelci su bili Bibars Natho iz sjajnog slobodnog udarca i Uroš Vitas posle jedne gužve u kaznenom prostoru.

Na 4:0 povisio je Sejduba Suma na asistenciju Bojana Matića u 54. minutu, a počasni pogodak za Čuku bio je delo Slobodana Tedića tri minuta kasnije.

Mladi Nikola Štulić je ušao umesto Matića oko pola sata pred kraj meča, a kretnjama i po načinu na koji se nudio saigračima, delovalo je kao da bi on mogao da bude u perspektivi novi biser Partizanove fudbalske škole, bar kada su napadači u pitanju. Imao je čak i nekoliko lepih kombinacija sa Sumom i Filipom Stevanovićem, ali na njegovu nesreću, u statističkim kolonama danas mu se ipak ništa neće pisati, osim nastup u Superligi.

Partizan je ovom pobedom obezbedio drugo mesto na kraju sezone, dok će Čukarički do kraja morati da se bori za ostanak

Glavni sudija ovog meča bio je Miloš Milanović, dok su mu pomagali Jovan Grujić i Dejan Dimitrijević. Četvrti arbitar bio je Ivan Stamenković.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

KRAJ MEČA! Partizan je rutinski slavio i postao vicešampion Srbije!

57' GOOOOOOOOOL! Smanjio je Čukarički na 1:4. Gol je dao Slobodan Tedić, a Petar Mićin je bio asistent.

54' GOOOOOOOOOL! Sejduba Suma je strelac, Matić je protrčao po levom boku, dodao za momka iz Gvineje, koji nije imao težak posao da pronađe mrežu.

46' Počelo je drugo poluvreme, ali ovde je praktično već sve rešeno. Javićemo vam čim bude neke promene rezultata...

POLUVREME! Iz tri šuta u okvir gola, tri gola! Partizan grabi ka pobedi!

45' GOOOOOOOOOL! Treći šut crno-belih u okvir gola, treći gol. Uroš Vitas je bio precizan glavom posle jedne gužve u kaznenom prostoru, lopta je malo zakačila N'Dijaja, ali nije dovoljno skrenula. 3:0 za crno-bele.

39' GOOOOOOOOOL! Posle faula nad Filipom Stevanovićem, Bibars Natho je preuzeo odgovornost izvođenja slobodnog udarca iz izgledne pozicije, a učinio je to na maestralan način. Da ne dužimo, uživajte...

35' Osim onog gola, Partizan nije imao praktično nijednu šansu, dok Čuka pokušava da iskreira nešto iz pozicione igre, ali ni ona nije do sada imala previše sreće u tom pogledu.

20' Interesantno, Čukarički ima dosta lopte u svom posedu, za razliku od većine timova koji odu na gostovanje u Humsku ili Ljutice Bogdana.

16' GOOOOOOOOOL! Partizan vodi sa 1:0, Bojan Matić je postigao gol, ali skoro sve zasluge idu na račun Takume Asana. On je protrčao pored Čukinog defanzivca Stevanovića poput brzog voza, dao je sebi for koji je delovalo da ne može da stigne, ali on ga je stigao, asistirao i pomogao da njegov tim uđe u prednost.

10' Nepovezana igra oba tima do sada.

19.00 - Počela je utakmica na stadionu Partizana.

18.09 - Poznati su i sastavi oba tima za današnji meč. Na golu crno-belih je Stevanović umesto Stojkovića, Vitas igra umesto Strahinje Pavlovića, Filip Stevanović umesto Markovića, Matić umesto Sadika. Na klupi je, kao što vidimo, mladi Nikola (Džoni, nismo mogli da odolimo) Štulić, pa treba očekivati i njegovo pojavljivanje na terenu u nekom momentu.

Što se tiče Čuke, ona je izvela veoma ofanzivan sastav i povrh svega mlad.

Sastavi
Sastavi foto: FK Partizan

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.