RONALDO ZAIGRAO U SUPERLIGI SRBIJE: Ne šalimo se! Stvarno je debitovao juče u Surdulici!
Foto: EPA/Sergio Barrenechea

Nije nikakva šala

RONALDO ZAIGRAO U SUPERLIGI SRBIJE: Ne šalimo se! Stvarno je debitovao juče u Surdulici!

On je u 59. minutu ušao na teren umesto kapitena Pavlovića koji odlazi u penziju

Objavljeno: 13:33h

U Superligi Srbije zaigrao je Ronaldo i nije nikakva šala u pitanju, jer mnogi ne znaju da zaista postoji fudbaler u Srbiji koji se tako zove.

U pitanju je član Radnika iz Surdulice Ronaldo Demić koji je u subotu u južnjačkom derbiju protiv Radničkog iz Niša u Surdulici upisao svoj prvi nastup za seniorski tim.

Realu je svaki meč izuzetno važan u trci s Barselonom, a večeras od 19.30 na Bernabeu (prazan, naravno) stiže Eibar i kec je 1,25. Videćemo koliko su se Zidanovi puleni uželeli mečeva, ali goleada nije isključena, a kombinazzija 1&3+ je 1,58, a 1&4+ 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Eibar.

Demić je rođen 2000. godine i jasno je da je dobio ime po Ronaldu Nazariu da Limi, odnosno onom "pravom" Ronaldu, Brazilcu.

Dosadašnji član omladinskog tima Radnika je zamenio kapitena Pavlovića u 59. minutu koji je tako simbolično izašao iz igre kako bi ga domaća publika pozdravila aplauzima pošto je rešio da "okači kopačke o klin" u 36. godini posle 5 godina provedenih u Surdulici.

A što se tiče Ronalda, nema sumnje da ćemo o njemu tek pisati u narednim godinama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.