VUČIĆ JE SVE REKAO VUČELIĆU U LICE, I TO UŽIVO U PROGRAMU: Nervirao sam se tokom Večitog derbija!
Vučić i Vučelić, Foto: Dado Đilas, Printscreen

ODJECI DERBIJA

VUČIĆ JE SVE REKAO VUČELIĆU U LICE, I TO UŽIVO U PROGRAMU: Nervirao sam se tokom Večitog derbija!

Dodao je da zna i da pozove sportske klubove da plate dugove za struju i porez.

Objavljeno: 13:34h

Gosti emisije Fokus televizije B 92 su bili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Partizana i glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti" i "Pečata" Milorad Vučelić, kao i novinar Jakša Šćekić. Neizbežna tema bio je i poslednji Večiti derbi, u kom je u sredu uveče Partizan minimalno savladao Crvenu zvezdu i sprečio je da se nada osvajanju prve duple krune posle 2007. godine.

Nije nikakva tajna da je predsednik Vučić veliki navijač Crvene zvezde, ali je javno priznao da je Partizan bio bolji u poslednjem derbiju i da je zasluženo prošao u finale Kupa.

- Tokom utakmice sam se nervirao, ali je Partizan bio bolji i zaslužio je pobedu - rekao je Vučić za TV B92.

Meč bez takmičarskoj značaja odigraće od 19.00 u Humskoj Partizan i Čukarički, a ta opuštenost mogla bi da donese dosta golova… Kvota na 3+ je 1,60, na GG 1,80, a na GG3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Čukarički.

Vučelić je rekao da je predsednik često znao da nazove pred međunarodne utakmice Partizana, na šta je Vučić kazao da je, iako je zvezdaš, iskreno navijao i borio se da Partizan pobeđuje te utakmice, jer je to uspeh Srbije.

- Kao klinac sam gledao po sistemu "da komšiji crkne krava". Sad na papir stavim ako neki naš tim uđe u neku ligu - toliko Srbija dobija para, dobija bodova... Ja sve to računam. Takođe i kad vidim transfere, računam koliko će država da dobije od toga - rekao je Vučić i dodao da zna i da pozove sportske klubove da plate dugove za struju i porez.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.