MILOŠEVIĆ OTKRIO ZA KOJE IGRAČE PARTIZAN IMA PONUDE I DA LI ĆE IH PRODATI: Nisu samo Sadik i Stevanović traženi!
Foto: Starsport©

Utisci sa derbija

MILOŠEVIĆ OTKRIO ZA KOJE IGRAČE PARTIZAN IMA PONUDE I DA LI ĆE IH PRODATI: Nisu samo Sadik i Stevanović traženi!

Strateg crno-belih kaže i da što se njega tiče još nije dobio inostrane ponude i da sada razmišlja samo o Partizanu

Objavljeno: 12:20h

Trener Partizana Savo Milošević je tri dana posle pobede u Večitom derbiju u polufinalu Kupa otkrio da postoji veliko interesovanje stranih klubova za njegove igrače.

Gostujući u Jutarnjem programu na TV "Prva" strateg crno-belih je govorio o trijumfu nad Crvenom zvezdom i odličnoj partiji Umara Sadika za koga su se odmah pojavile informacije da je na meti velikih evropskih klubova, pa čak i Mančester junajteda.

- Nije Sadik jedini igrač za kog imamo ponude. I pre derbija smo imali ponude. Nama je ovaj derbi dosta dobro došao, jer je Evropa gledala meč i videla pravi kvalitet mojih igrača. Nećemo imati problem kada je u pitanju prodaja, moramo da budemo pametni. Ako se desi da prodamo nekoga, to će biti jedan igrač kako bi imali finansijski mir. Ali ako neko ode, doći će adekvatna zamena - rekao je Milošević i dodao:

foto: Starsport©

- Imamo ponude za Sumu i Asana, što malo ljudi zna. Svi naši stranci i klinci su na dobrim cenama. Mi smo trenutno u situaciji kada smo uspeli da izađemo na "zelenu granu" i ne moramo po svaku cenu da prodajemo. Prelazni rok traje do 1. oktobra i imamo dovoljno vremena da razmislimo šta je najbolje.

A što se tiče njega i potencijalnog trenerskog angažmana u inostranstvu kaže da ga niko nije zvao i da ga trenutno zanima samo Partizan, da bi se potom još jednom osvrnuo na odigrani derbi.

- Nisam imao prilike da kažem na konferenciji da je ova utakmica bila dosta dobra i kvalitetna. Mi smo iznad evropskih mečeva istrčali ovu utakmicu, Zvezda je u velikom meri odgovorila. Nije bilo puno golova, ali nije bila ni zatvorena utakmica. Mi smo po logici više napadali, jer imamo ofanzivniju ekipu i igrali smo na našem terenu. A ako želite da igrate ofanzivno, onda morate da dovedete profil igrača koji imaju ofanzivne karakteristike i tako razmnišljaju. Da imaju brzinu, hitrinu i eksplozivnost - poruči je Milošević između ostalog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.