UMAR SADIK NA METI MANČESTER JUNAJTEDA: Englezi bruje o Partizanovom "bezobraznom" napadaču!
Foto: Starsport©

Cena samo skače

UMAR SADIK NA METI MANČESTER JUNAJTEDA: Englezi bruje o Partizanovom "bezobraznom" napadaču!

Interesantni su natpisi u nekim medijima u Engleskoj koji barataju informacijama da bi Nigerijac mogao da bude pojačanje i za slavni Junajted

Objavljeno: 12:10h

Umar Sadik ne samo da je sebi digao cenu posle fantastične igre na Večitom derbiju u polufinalu Kupa i izazvao interesovanje brojnih evropskih klubova.

Pisali smo u četvrtak o Lionu, Lilu i Sosijedadu, a sada engleski mediji iznose senzacionalnu informaciju da je njegov dribling pre asistencije kod gola Natha probudio i interesovanje slavnog Mančester junajteda.

- Ako niste čuli za to ime i ne možete da ga nađete, on je bezobrazni napadač koji je vodio napad Partizana na dve utakmice Lige Evrope u prvom delu sezone - piše "United in focus".

foto: Starsport©

- Nekadašnji napadač Rendžersa trenutno je pod ugovorom sa Partizanom, do decembra 2022. godine, a mogao bi da bude zanimljiv niskobudžetni pogodak za "Crvene đavole", pošto se njegova tržišna vrednost, do danas, ceni na oko tri miliona evra - piše Ghanasoccernet.

Piše se još o Sadiku da se "odlično snalazi u organizaciji napada, ali da nije imao mnogo sreće da zatrese i mrežu". Međutim, statistika je na njegovoj strani jer ove sezone je postigao impresivnih 17 golova i imao 16 asistencija na 35 utakmica. Za navijače Rendžersa ova vest je neverovatna i o tome diskutuju na Tviteru. Sadik je po njihovom mišljenju napravio fantastičan zaokret u karijeri tek kada je prešao u Srbiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.