MILOŠEVIĆEV GOVOR POSLE POBEDE U DERBIJU: Da smo izgubili, kunem vam se...
Govor Sava Miloševića posle pobede u Večitom derbiju, Foto: Printscreen/Instagram/partizanbelgrade

Zadovoljan je kako su igrali

MILOŠEVIĆEV GOVOR POSLE POBEDE U DERBIJU: Da smo izgubili, kunem vam se...

Strateg crno-belih je čestitao svojim igračima na igri i trijumfu

Objavljeno: 14:48h

Nije imao Vladan Milojević, a za sada nema ni Dejan Stanković rešenje za Sava Miloševića i njegovu taktičku postavku u Večitim derbijima.

Strateg Partizana nije osetio gorčinu poraza u duelima sa Crvenom zvezdom od kada je seo na klupu crno-belih, a uz to je ostvario i 3 pobede uz jedan remi (2 trijumfa u Kupu), a uz to u svakom meču je njegov tim bio bolji na terenu i nadigrao rivala.

Posle dugo čekanja nastavlja se i Primera! I to seviljskim derbijem večeras u 22.00. Domaćin Sevilja se bori za Ligu šampiona i favorit je protiv 12-plasiranog Betisa - kvota na keca je 1,90, dok je kombinazzija 1&3+ 2,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Betis.

Tako je bilo i u sredu uveče na stadionu u Humskoj u polufinalu nacionalnog Kupa u kome su domaći slavili 1:0 golom Natha i plasirali se u finale.

Posle meča Milošević je usred slavlja održao govor svojim igračima u svlačionici.

- Svaka čast, ali nismo završili. Imamo još jednu (utakmicu). Za danas svaka čast zaista. Da smo izgubili ovo isto bih vam rekao, kunem vam se - kratko je rekao svojim izabranicima Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.