Nije kraj: Bufon u suzama dao obećanje koje nas je sve obradovalo! (VIDEO)
Foto: Reuters

Gledaćemo ga i u Rusiji

Nije kraj: Bufon u suzama dao obećanje koje nas je sve obradovalo! (VIDEO)

Nema oproštaja ni od fudbala, ni od nacionalnog tima, veliki Điđi će braniti i u Rusiji za dve godine
Objavljeno:

Italija je poražena u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od Nemačke i vraća se kući, a svet su obišle suze Đanluiđija Bufona posle neizvesnih jedanaesteraca u kojima su njegovi saigrači propustili šansu da trijumfuju.

Najgora penal serija ikada? Ne zna se ko je gore šutirao - Zaza, Pele, Miler ili Švajni? (VIDEO)

Dao je 38-godišnji golman sve od sebe da sačuva svoj tim i odvede ga u polufinale Evropskog prvenstva i malo mu je nedostajalo da odbrani pobednički jedanaesterac Jonasu Ektoru, ali je lopta prošla ispod njega.

foto: AP

Mnogi su pomislili kada su videli uplakanog Bufona da je to kraj za njega u selekciji "azura" međutim, on je obradovao i Italijane i ljubitelje fudbala širom sveta izjavom da će igrati u Rusiji na Mundijalu.

foto: Reuters

- Uradili smo sve što smo mogli i to je skoro bilo dovoljno što znači da kada ste tim sa vrednostima, organizacijom i taktikom, ništa nije nemoguće. Svi imamo razlog za suze. Dali smo sve od sebe i bili jako blizu - rekao je Điđi.

Najbolji golman na svetu, a možda i u istoriji je propustio svoju poslednju šansu da postane prvak Evrope i zbog toga su bile suze, ali će zato ipak pokušati da se od fudbala oprosti novom titulom šampiona sveta za dve godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.