JAK ŠAMAR ZA MENE: Stanković o gorkoj piluli koju je popio u Humskoj!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

iskren

JAK ŠAMAR ZA MENE: Stanković o gorkoj piluli koju je popio u Humskoj!

Ni četvrti meč Zvezda nije uspela da zatrese mrežu Partizana

Objavljeno: 23:22h
Aleksa Radosavljević

Nije Crvena zvezda ni ovog puta uspela da savlada Partizan u Humskoj, a na konferenciji za medije posle meča Dejan Stanković je preuzeo krivicu za poraz na sebe.

- Derbi utakmica nosi svoje, naravno da je loše kada se izgubi. Da je moglo bolje moglo je, preuzimam krivicu na sebe. Boli, ali se neću predavati. Udarac je jak - rekao je Stanković.

Ni četvrti meč Zvezda nije uspela da zatrese mrežu Partizana...

- Jaka činjenica. Ne bih ulazio u analizu same utakmice, mi smo ispali, a oni idu dalje - teško je pronalazio reči bivši kapiten reprezentacije Srbije.

Istakao je i da je dobio šamar...

- Napravili smo par individualnih grešaka. Nisam se nadao tome... Da li su ovo limiti? To je za dublju analizu. Vruće glave mogu da kažem da eliminacija boli dosta. Jaka, gorka pilula. Ne bih promenio tim. Momcima ne zameram. Sutra da igram sigurno bih izveo isti sastav. Samo je trebalo da uradimo ono što smo radili i spremali. Gorka pilula i jak šamar za mene... Falilo je strpljenja. Krivo mi je zbog toga.

Savo Milošević ga, kako kaže, nije iznenadio.

- Kada neko pobedi uvek je u pravu. Da kažem da je bilo 50 dugih lopti na Sadika, tu je možda prevaga. Bilo je domino grešaka kod gola... Natho je bio sjajan, iako je Njegoš Petrović uradio fenomenalan posao - zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.