DRAGI MOJ MILOJKO PAVELIĆU, USTAŠKA KOCKICO... Žestok odgovor Kapetana Dragana poznatom sportskom novinaru!
Pantić i Kapetan Dragan, Foto: RINA, Dado Đilas

IMAO JE ŠTA DA MU KAŽE

DRAGI MOJ MILOJKO PAVELIĆU, USTAŠKA KOCKICO... Žestok odgovor Kapetana Dragana poznatom sportskom novinaru!

Nadamo se samo da nas ove izjave neće ponovo uvući u ratni medijski diskurs...

Objavljeno:

Nekoliko sati po pojavljivanju izjave Milojka Pantića da se odriče Crvene zvezde zbog kapetana Dragana Vasiljkovića, stigla je i reakcija čoveka poznatijeg kao Kapetan Dragan.

Pantić je u emisiji Sportska galaksija naveo da se odriče kluba za koji je navijao jer su Dragan Džajić i Zvezdan Terzić poklonili dres sa brojem 1 ratnom zločincu Kapetanu Draganu, kako je naveo, čoveku koji je pucao na sunarodnike Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića.

Vasiljković je Pantiću poručio sledeće, putem Novosti:

- Ja nikada nisam ratovao sa nekakvom "nacijom Roberta Prosinečkog", zar si dragi moj Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi tako svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživeo halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog video kao nekakvog Ustaškog Mojsija i Oca Nacije? Nacije Ante Pavelića i ostalih ustaških monstruma, srbomrzaca, srboždera i srbosjeka?

I Ognjen Koroman je imao šta da poruči svom klubu
I Ognjen Koroman je imao šta da poruči svom klubu foto: Printskrin

Taj nikad gospodin Milojko Pantić je zaboravio da napomene da su sunarodnici Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića nacistički zlikovci koji su pobili celu srpsku porodicu Zec uključujući i malu devojčicu Aleksandru, koja je tek napunila 12 godina. Milojku Pantiću su daleko bliži ti zlikovci sa kojima se očigledno identifikuje, a na koje sam ja pucao braneći moju domovinu i moj srpski narod od ustaških krvoloka i potomaka rukovodilaca industrijskih pogona za ubijanje srpske dece ispod 14 godina starosti. Setimo se da je samo u Sisku život izgubilo 11.000 srpske dece.

Nije smetalo Milojku Pantiću ni to što su sunarodnici Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića na koje sam ja pucao terali Srbe da piju kiselinu pa dok su u agoniji trčali pokosili su ih kalašnjikovom. Očigledno Milojko više žali za tim zlikovcima nego za porodicom Zec ili srpskim žrtvama "garaže" gde su Srbi pod pretnjom oruzja morali da piju - sumpornu kiselinu. Nisam čuo da se Milojko Pantić stavio u zaštitu svojih srpskih sunarodnika. Očigledno su mu daleko bliži ustaški sunarodnici. Ma nije vredan komentara. Ne verujem da je Zvezda išta izgubila ali on je izgubio sve.

Milojko, ovde nije toliki problem tvoj hronični alkoholizam, to se leči, teže ili lakše, ali tvoj autošovinizam je jedna teško izlečiva, izgleda gotovo neizlečiva bolest. Naročito ako se nekome kao što si ti to izgleda itekako i isplati: kaži koliko si dobio srebrenjaka da izdaš, ne mene, već sve jasenovačke novomučenike i ostale postradale od nacije Ante Pavelića? Kaži ako smeš Milojko Paveliću, novi Judo, ili zaćuti zauvek! - istakao je opširni kapetan Dragan Vasiljković za Novosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.