ZASTOJ U PREGOVORIMA: Olimpija postavila uslov Partizanu bez koga ne pristaje da proda Banjaka!
Ipak Maki Banjak se očekuje da pojača Partizan tokom leta, Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN SPORTSKI PRENOSI

Mandarić ne da bez toga

ZASTOJ U PREGOVORIMA: Olimpija postavila uslov Partizanu bez koga ne pristaje da proda Banjaka!

Ipak, crno-beli neće odustati od njega i očekuje se brzo usklađivanje uslova i želja

Objavljeno:

Milan Mandarić, vlasnik Olimpije iz Ljubljane, zateže u pregovorima sa Partizanom oko transfera Makija Banjaka, nekadašnjeg učenika Barselonine "La Masije".

Svestan je srpski biznismen da neće od Partizana dobiti ni pola od one sume koju je tražio pre godinu dana za 25-godišnjeg štopera, pa je pristao da transfer bude plaćen 500.000 evra, ali zato traži procente od naredne prodaje.

Kako javlja slovenački novinar Jure Bohorič iz "Ekipe", "Zmajčeki" žele da se u ugovor ubaci klauzula da će dobiti 20% od Banjakovog narednog transfera i da ne pristaju na bilo kakvu drugu opciju.

S druge strane, u Partizanu se ne slažu sa time, makar ne sa tolikim procentom od naredne prodaje s obzirom da ni oni kada prodaju svoje bisere na Zapad ne dobijaju toliki procenat od naredne prodaje.

U Humskoj su ponudili drugačije rešenje u vidu bonusa za titule, Kup, plasman u evropska takmičenja, ali Mandarić ne pristaje na to, jer mu je sve to nesigurno, a ne sumnja da će Partizan jednog dana prodati Banjaka za odličnu sumu i na tome želi da dodatno zaradi.

Zbog toga su pregovori u malom zastoju, ali se očekuje da ipak dve strane ubrzo postignu dogovor pošto Milošević vidi Kamerunca kao odličnu zamenu za Strahinju Pavlovića koji se seli u Monako odmah čim se završi fudbalska sezona u Srbiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.