Le Talek zna kako da Zvezda spreči odlazak najboljih igrača iz kluba! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ima rešenje

Le Talek zna kako da Zvezda spreči odlazak najboljih igrača iz kluba! (VIDEO)

Le Talek, koji je među crveno-bele stigao u januaru iz ruske Mordovije, istakao je da želi da ostane
Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek rekao je da je plasman uLigu šampiona rešenje za sve probleme kluba i da je igranje u tom takmičenju glavni razlog zbog kojeg je došao u Beograd.

- Mislim da niko od igrača neće želeti da ode ako uđemo u Ligu šampiona. Klub će u tom slučaju dobiti novac, tako da neće biti potrebe da prodaje. Ne plašim se egzodusa. A, i da pojedini odu, znam da će klub dovesti dobre igrače. Ako uđemo u Ligu šampiona, sve će biti dobro, verujte mi - rekao je Le Talek agenciji Beta tokom priprema u Termama Čatež.

Zvezda će ovog leta igrati kvalifikacije za Ligu šampiona prvi put posle devet godina. Jedan od najboljih igrača u šampionskoj sezoni Zvezde Luis Ibanjez prema pisanju medija napustiće klub po završetku evropskih kvalifikacija i preći u turski Trabzon. Uz to, piše se i o odlasku Uga Vijeire.

Le Talek, koji je među crveno-bele stigao u januaru iz ruske Mordovije, istakao je da želi da ostane u Zvezdi.

- Naravno da želim da ostanem. Nisam došao da osvojim titulu, kada sam dolazio ona je već bila osvojena. Došao sam da igram u Evropi, da pomognem klubu da se vrati u Evropu - naveo je ovaj francuski vezni fudbaler.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.