ČISTA EMOCIJA ZVEZDINOG KLINCA: Ovo je najlepši dan u mom životu!
Andrija Radulović, Foto: Starsport©

dan za pamćenje

ČISTA EMOCIJA ZVEZDINOG KLINCA: Ovo je najlepši dan u mom životu!

- Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na Marakani – sa osmehom govori Radulović.

Objavljeno:

Ako je neko zaslužio svojim igrama u omladinskom timu da ima najlepši debi u Crvenoj zvezdi, onda je to sigurno Andrija Radulović.

Zvezdin biser rođen 2002. godine debitovao je, al ii postigao prvi gol u dresu crveno-belih.

- Teško da se može opisati kako se trenutno osećam. Jedno veliko iskustvo za mene. Srećan što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Ovo je moj najlepši dan u životu. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam ovu priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na Marakani – sa osmehom govori Radulović.

Posle nekoliko treninga sa prvim timom, Radulović je zaslužio poverenje Dejana Stankovića.

- Upravo tako. Dajem sve od sebe, trudim se i verujem da mogu mnogo. Mlad sam, vreme je ispred mene, ali mi mnogo znači što vidim da klub, kao i Dejan Stanković, veruju u mene. Mislim da ne postoji veća privilegija trenirati u klubu koji najviše voliš, pored čoveka koji je legenda kluba i srpskog fudbala.

Radulović je proslavio debitantski gol sa svojim saigračem iz omladinaca, a sada i iz prvog tima, golmanom Andrijom Katićem.

- Još u svlačionici smo se dogovorili da, ukoliko postignem pogodak, proslavimo to zajedno. Naravno, moja želja je bila da odem na sever. To je san svakog igrača koji trenira u Zvezdi. Katić me čekao iza gola, tako da smo zajedno proslavili moj pogodak. Kada sam postigao gol bio sam zbunjen, magla mi se stvorila pred očima, bio sam pun adrenalina i sreće.

foto: Starsport©

Radulović je opisao i kako je došlo do toga da upravo on bude izvođač jedanaesterca.

- Nisam stvarno očekivao da će mi saigrači prepustiti izvođenje penala. Kapiten Milan Borjan je uzeo loptu i rekao da ja šutiram i zahvalan sam mu na tome. Svi su bili srećni zbog toga, bodrili su me pre penala, tako da smo još jednom pokazali da smo svi zajedno jedna velika porodica.

Posle sjajnih partija u Omladinskoj ligi, kao i Ligi šampiona za mlade, naš krilni napadač je skrenuo pažnju na sebe.

- Na neki način sam očekivao poziv prvog tima. Znao sam koliko sam pružio igrama u omladinskoj selekciji. Sa druge strane, nisam očekivao da će biti na ovakav način, ali osećaj je svakako neverovatan i ne mogu rečima opisati koliko sam srećan. Takođe, želim da se zahvalim svim zvezdašima na gromoglasnom aplauzu kod mog ulaska na teren. To mi je dalo još veću snagu i želju da pokažem koliko umem – podvukao je Andrija Radulović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.