BALOTELI JE OPET NAPRAVIO GLUPOST: Breša ga je otpustila, Katai odigrao ulogu u celoj priči!
Mario Baloteli, Foto: EPA/Simone Venezia

E, ZATO UVEK Ti, DRUŽE...

BALOTELI JE OPET NAPRAVIO GLUPOST: Breša ga je otpustila, Katai odigrao ulogu u celoj priči!

Mnogi ga vole zbog svog ponašanja, ali trenere i uprave klubova u kojima je igrao to je neretko baš izbacivalo iz takta

Objavljeno: 12:03h

Mario Baloteli je dobio otkaz u Breši. Kontroverzni, slobodno možemo da kažemo i pomalo ludi napadač, ovakav tretman je zaslužio jer se nije pojavio ni na jednom treningu po povratku sa "korona-pauze".

Svoju neodgovornost pravdao je "stomačnim problemima" poput tinejdžera u gimnazijama koji beže od kontrolnog iz biologije ili fizike, što naravno nije moglo da naiđe na razumevanje uprave, tačnije, prvog čoveka kluba.

Problematični napadač imao je u klauzuli ugovora stavku da će postati slobodan igrač ako njegov tim ispadne u Seriju B. Pošto je to veoma izvesno, jer je Breša poslednja sa devet bodova manje od prvog tima iz sigurne zone, vlasnik kluba Masimo Ćelino odlučio je da već sada završi tu saradnju.

Ćelino i Baloteli
Ćelino i Baloteli foto: AP/Filippe Venezia

Ćelino nije želeo više da trpi ovakvo ponašanje, pa je nakon uručenog otkaza izjavio da je dolazak Balotelija "bio greška".

To je, na njegovu žalost, u potpunosti tačno, jer će Breša od naredne sezone ponovo morati da se bori za povratak u elitu. Seća li se neko kakav je to klub bio početkom 2000-ih godina? U njemu su igrao čak i igrači poput Pepa Gvardiole, Roberta Bađa...

Inače, „Corriere della Sera“ tvrdi da je Balotelijev menadžer Mino Rajola već razgovarao sa predstavnicima LA Galaksija, MLS velikana za koga su svojevremeno igrali Dejvid Bekam, Stiven Džerard i Zlatan Ibrahimović, a koji je upravo u petak uveče otpustio Aleksandra Kataija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.