OVAJ IGRAČ PRVI NAPUŠTA ZVEZDU U PRELAZNOM ROKU: Nadali se milionima - ali moraće da ga prodaju za manje para!
Njegoš u zagrljaju saigrača, Foto: Starsport©

LOŠE VESTI

OVAJ IGRAČ PRVI NAPUŠTA ZVEZDU U PRELAZNOM ROKU: Nadali se milionima - ali moraće da ga prodaju za manje para!

Ovakav scenario iz nekoliko razloga ne bi se svideo navijačima kluba iz Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Puno se priča o potencijalnom transferu Njegoša Petrovića iz Crvene zvezde u inostranstvo, koji prvenstveno za svrhu ima da smiri nezgodnu finansijsku situaciju u redovima srpskog šampiona navodno prouzrokovanu pandemijom koronavirusa.

Sportski Žurnal piše da bi jedan jak transfer rešio gorući problem i izbegao nepopularne mere, koje bi mogle da dovedu do nesluglasica na realaciji igrački kadar – uprava kluba. Prvi favorit za zapaženu prodaju je Njegoš Petrović, koji je stigao iz Rada tokom letnjeg prelaznog roka prošle godine.

Njegoš Petrović
Njegoš Petrović foto: Starsport©

Postao je jedan od najznačajnijih igrača crveno-belih. Postigao je sjajan gol na Banovom brdu, pružio korektnu partiju u večitom derbiju. Tokom jeseni postojalo je interesovananje za Petrovića iz Španije, zatim se pričalo o ponudi Sportinga iz Lisabona navodno od četiri miliona evra.

Pre prekida fudbala u Ljutice Bogdana su verovali da će na ime obeštećenja za Petrovića dobiti između četiri i pet miliona evra, a deo pripada i Radu. Međutim, malo je verovatno da će crveno-beli sada toliko zaraditi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.