HRVAT O SULEJMANIJU: Morao je da bude pametniji!
Foto: Starsport©

otvoreno

HRVAT O SULEJMANIJU: Morao je da bude pametniji!

- Tada sam shvatio da on zapravo jako dobro govori engleski jezik i da me je sve vreme iskorišćavao - rekao je Pranjić u šaljivom tonu.

Objavljeno: 19:05h

Bivši repeprezentativac Hrvatske Danijel Pranjić je govorio za "Vice", a jedna od tema je bila Miralem Sulejmani, sa kojim je igrao Herevenu.

Hrvat je verovao da će Partizanovo dete ostvariti mnogo bolju karijeru nego što jeste.

- Miralem je imao dobru karijeru, ali sam iskreno očekivao mnogo više. Verovao da će jednog dana zaigrati za Bajern, Real Madrid ili Barselonu - rekao Pranjić za "Vice".

Sulejmani je 2008. godine postao najskupji igrač u istoriji holadnskog fudbala, pošto je prešao iz Herevena u Ajaks za rekkordnih 16 miliona evra.

- Savetovao sam ga da ostane još godinu ili dve. Od prvog momenta sam shvatio o kakvom se talentu radi, bio sam ubeđen da će biti među najboljim fudbalerima sveta. Ipak, mislio sam da će biti pametniji i da neće juriti za transferom posle samo godinu dana.

Pranjić i Sulejmani su bili veoma bliski dok su igrali u Herevenu.

- Kao stariji brat sam mu bio, vodio sam računa o Miralemu. Provodili smo dane zajedno. Sećam se, kada je došao tokom intervjua smo uvek bili zajedno pred kamerama. Nije govorio engleski jezik tako dobro, pa bi on pričao na srpskom, a ja prevodio šta je govorio. Kada je otišao u Ajaks radio je sve intervjue sam od prvog dana. Tada sam shvatio da on zapravo jako dobro govori engleski jezik i da me je sve vreme iskorišćavao - završio je Pranjić u šaljivom tonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.