PARTIZAN U POLUFINALU KUPA SRBIJE: Asano i Natho plesali, Radnik se nije predavao, ali crno-beli idu dalje!
Detalj sa meča u Surdulici, Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

1/4 kupa srbije - ESPRESO NA LICU MESTA

PARTIZAN U POLUFINALU KUPA SRBIJE: Asano i Natho plesali, Radnik se nije predavao, ali crno-beli idu dalje!

Sva dešavanja sa meča možete da pratite na našem lajv-blogu:

Objavljeno: 19:49h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, u kom ih već čekaju Crvena zvezda i Čukarički, pošto su pobeili Radnik u Surdulici rezulatom 2:1.

Utakmicu su obeležili navijači Partizana, koji su prekinuli meč na 18 minuta u prvom poluvremenu pogrdnim transparentom na račun večitog rivala.

Partizan je imao više od igre gotovo ceo meč, ali se ni Radnik nije predavao, pa je čak u nekim momentima bio opasniji rival.

Golove su postigli Takuma Asano u drugom i 15. minutu sudijske nadoknade, dok je Bogdan Stamenković bio strelac minut kasnije, ali to je bilo sve što smo videli od pogodaka na ovom meču.

Imali su šanse u drugom poluvremenu i jedni i drugi, ali pogodaka više nije bilo.

Žreb za polufinale biće održan u četvrtak. Čekaju se još Vojvodina ili Mladost Lučani.

Sva dešavanja sa meča možete da pratite na našem lajv-blogu:

90+2 - Velika, velika šansa za Radnik u poslednjim sekundama meča, umalo da Vitas lobuje sopstvenog golmana.

90' Igraće se još tri minuta!

84' Nova šansa za Partizan, koji u ovim momentima grabi ka trećem, odlučujućem golu. Vitas je pogodio prečku glavom posle skoka.

82' Petostruka izmena u ovom momentu. Oprostite nam, ali to stvarno nismo uspeli da pohvatamo...Šalimo se, naravno... U ekipi Partizana na terenu su Bojan Matić i Lazar Pavlović, dok su van terena Sadik i Natho.

foto: Espreso.co.rs

77' Pokušaj Slobodana Uroševića sa 25 metara, dosta je to bilo slabo, lak posao za Vasiljevića.

74' Još jedna izmena u Radniku, Partizan još ništa nije menjao. Na terenu je Boban Georgiev.

73' Nemanja Miletić je dobio žuti karton zbog nespretnog i veoma snažnog faula na sredini terena.

69' Dobra šansa za Markovića i Asana.

68' Opet je probao Pavlović glavom, ovog puta je odbranio Vasiljević.

62' Šansa za Strahinju Pavlovića, glavom je šutirao pored gola.

59' Nova prilika za Asana, dobio je loptu od Sadika, imao je skoro pa prazan gol, ali je njegov pokušaj u poslednjem momentu izbačen u korner. Ništa od het-trika za Japanca, kojeg su, podsetimo, u prvom delu sezone kritikovali da je neefikasan.

57' Prva šansa za Partizan u drugom poluvremenu, Sadik je dobio loptu od Asana, ušao u sredinu sa leve strane, šutirao u donji ugao, ali je Vasiljević danas prava mačka među svojim stativama. Iz Crvene zvezde imaju šta da vide kad je u pitanju ovaj njihov pozajmljeni igrač.

53' Radnik više nego ozbiljno pokušava da ugrozi gol crno-belih, koji se u ovim momentima brane.

48' Nova majstorija Bibarsa Natha. Udarac sa 20 metara, felš ka unutra, lopta ja idealno upućena, ali nemoguća intervencija Nikole Vasiljevića, koji je spasio svoj tim u nekoliko navrata.

46' Meč je nastavljen, čekaju nas prava uzbuđenja, sudeći po poslednjim minutima prvog poluvremena, koje je trajalo 63 minuta zbog onog prekida.

POLUVREME!

45+17 - GOOOOOOOOL! 2:1 vode crno-beli, Stojković je odbranio, spetljali su se Miletić i Vitas, što je iskoristio Bogdan Stamenković koji se našao na pravom mestu. Iskoristio je smušenost odbrane Partizana.

45+15 - GOOOOOOOOL! Asano je povisio na 2:0 za crno-bele, posle nekoliko odbitaka u kaznenom prostoru. Opet je dobro branio Vasiljević, ali je lopta nekako ušla u gol.

45+9 - Prva prilika za Radnik, Zoran Danoski je primio loptu u petercu, zalomio Nemanju Miletića, ali veoma slično kao Natho maločas šutirao tik preko prečke.

45+4 - Natho se "naljutio". Igrači Radnika ne mogu da ga zaustave u ovim momentima, šta god probali.

45+2 - GOOOOOOOL! Takuma Asano je strelac, Natho je asistent, a akcija je maltene bila preslikana kao drugi gol protiv Mladosti iz Lučana, upravo onaj na koji je Milošević ukazao posle tog meča u razovoru sa novinarima.

45' Sudija je produžio prvo poluvreme čak za 18 minuta.

43' Ubacio je Partizan u višu brzinu, nekoliko solidnih napada, iz poslednjeg u nizu je centaršut Nemanje Miletića izblokiran u korner, posle koga smo opet gledali gužvu u šesnaestercu, ali je ona rezultirala novim udarcem iz ugla.

40' Sjajna odbrana pozajmljenog golmana iz Crvene zvezde, Nikole Vasiljevića. Natho je šutirao iz izgledne situacije, ali je iz svog donjeg desnog ugla Vasiljević sjajno izvadio tu loptu i pribio je uz grudi.

38' Prvu polušansu za crno-bele upravo je propustio Natho, tačnije njegov šut je izblokiran u korner.

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

37' Ako se uopšte to može reći za mečeve večitih iz Beograda sa mečevima iz ostatka lige, za sada imamo priliku da gledamo poprilično egal meč. Crno-beli još uvek nisu imali nijednu zrelu šansu za ovih 25 minuta aktivne igre.

31' Smenjuju se poluopasni napadi na obe strane, sada je Aleksandar Šćekić dobio žuti karton jer je vukao jednog fudbalera Radnika u kontranapadu.

28' Ponovo se polako uspostavlja ritam utakmice, Marković, Natho, Sadik i Asano su probali da iskoriste jedan karambol u kaznenom prostoru domaćina, ali nisu uspeli. Radnik, za razliku od meča u Beogradu, igra poprilično ofanzivno.

1 / 1 Foto: Adria Media TV

23' Meč je nastavljen, transparent je skinut, ali prvo poluvreme će sigurno biti produženo bar 10 minuta, ako ne i više.

20' Ludilo i dalje ne jenjava. Grobari i dalje ne sklanjaju transparent jer policija i dalje nije pustila sve njihove "drugare": Več nekoliko minuta pevaju se pogrdne pesme na račun Slaviše Kokeze.

16' Sudija Jovanović je povukao igrač u svlačionicu. Sačekaće se da se vidi hoće li Grobari skloniti transparent, ali za sada deluje kao da neće sve dok ne uđu svi navijači Partizana koji su ostali ispred stadiona.

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

10' Utakmica je već dva puta prekinuta jer Grobari ne žele da skinu transparent kojim prozivaju Crvenu zvezdu.

Transparent
Transparent foto: Espreso.co.rs

1' Na samom početku meča Umar Sadik je pao u kaznenom prostoru, ali nije bilo dovoljno kontakta da perspektivni sudija Srđan Jovanović pokaže na belu tačku.

17.11 - Polako pristižu i Grobari. Fudbal se vratio i u južnu Srbiju.

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

16:41 - Poznati su sastavi za današnji meč.

Radnik: Vasiljević, Kostić, Stevanović, Makarić, Danoski, Đorđević, Pejčić, Kričak, Stojanović, Mitošević, Pavlov.

Partizan: Stojković, Miletić, Vitas, Urošević, Pavlović, Šćekić, Zdjelar, Marković, Natho, Asano, Sadik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.