TOM PRIČOM HOĆE DA NAS DESTABILIZUJU PRED KUP: Oštra reakcija iz Niša posle navoda da stiže Slavoljub Đorđević!
Slavoljub Đorđević, Foto: Starsport©

ništa od toga

TOM PRIČOM HOĆE DA NAS DESTABILIZUJU PRED KUP: Oštra reakcija iz Niša posle navoda da stiže Slavoljub Đorđević!

Iz Radničkog kategorički odbacuju ovu mogućnost, karakterišući ovu informaciju kao pokušaj destabilizacije kluba pred važan duel u Kupu Srbije protiv Čukaričkog

Objavljeno:

Oglasio sei FK Radnički iz Niša, koji je u pismenoj poruci nedijima naveo da Slavoljub Đorđević neće postati trener ovog kluba.

Naglašeno je da Radnički ima trenera (Radoslav Batak) i da je „podmetanje“ Đorđevića pokušaj da se klub destabilizuje pred okršaj sa Čukaričkim u Kupu Srbije.

– Perspektivni trener Slavoljub Đorđević koji je sa omladincima Crvene zvezde ostvario zapažene rezultate u Ligi šampiona napustio je klub, ali neće put Niša kako su preneli mediji.

Pojedini beogradski mediji preneli su informaciju da bi Đorđević mogao uskoro put Čaira, gde bi navodno preuzeo trenersku palicu od Radoslava Bataka, koji je na klupi Radničkog krajem februara nasledio Milorada Kosanovića.

Iz Radničkog kategorički odbacuju ovu mogućnost, karakterišući ovu informaciju kao pokušaj destabilizacije kluba pred važan duel u Kupu Srbije protiv Čukaričkog.

Direktor Fudbalskog kluba Radnički Dejan Propadalo postavlja pitanje zbog čega se ova informacija pojavila dan pred meč sezone protiv Čukaričkog.

– Ono što ja mogu da kažem jeste da Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njim smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na ‘Čairu’ nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub, upitao je Dejan Propadalo.

(Espreso.co.rs/Sportska centrala)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.