DEKI STANKOVIĆ NIJE DAVAO IZJAVE POSLE INĐIJE: Evo šta je rekao njegov pomoćnik!
Nebojša Milošević sa stručnim štabom, Foto: Starsport©

nije govorio prvi trener

DEKI STANKOVIĆ NIJE DAVAO IZJAVE POSLE INĐIJE: Evo šta je rekao njegov pomoćnik!

- Prvenstveni cilj koji smo imali u ovom meču jeste da prođemo dalje. To smo i ostvarili

Objavljeno:

Crvena zvezda se pobedom protiv ekipe Inđije plasirala u polufinale Kupa Srbije koji će se igrati već sledeće nedelje. Pomoćni trener tima Nebojša Milošević istakao je da glavni cilj, prolazak u narednu rundu, ispunjen, kao i da je zadovoljan pristupom i kontrolom igre tokom većeg dela utakmice.

- Prvenstveni cilj koji smo imali u ovom meču jeste da prođemo dalje. To smo i ostvarili. Svaka čast igračima na pristupu, kao i na želji da se sprovede sve ono što smo hteli. Mnogo toga smo sada prikazali u odnosu na prvenstveni meč pre prekida takmičenja. Primećuje se umor u ovoj utakmici, jer smo prethodni meč igrali pre četiri dana. Igrači su profesionalno pristupili od samog starta, kontrolisali smo meč. Taj kiks-gol koji smo primili pred kraj susreta je doneo neizvesnost, ali mislim da smo u tom trenutku odgovorili zahtevima igre – naglasio je Milošević.

Pomoćnik Dejana Stankovića istakao je da su navijači jedan od važnih faktora koji daju poseban stimulans fudbalerima.

- Fudbal se igra zbog publike. Naročito nama, navijači mnogo znače. Nije fraza kada kažem da su oni naš 12. igrač. I danas su bili tu, u određenom broju i dali su nam energiju i vetar u leđa. Posle više od dva meseca polako se adaptiramo i na to. Nadamo se da će na našem stadionu na sledećem meču biti znatno veći broj navijača koji nam je potreban. Oni nam daju poseban stimulans, jer smo tada još bolji – podvukao je Milošević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.