ISPLIVAO SNIMAK KAD MOMAK IZ ĐAKOVICE UDARA HRVATA U GLAVU: Fudbalska svađa na nacionalnoj osnovi eskalirala!
Foto: Printksrin

haos

ISPLIVAO SNIMAK KAD MOMAK IZ ĐAKOVICE UDARA HRVATA U GLAVU: Fudbalska svađa na nacionalnoj osnovi eskalirala!

Rijekin napadač, pak, poručio je svom jučerašnjem protivniku da mu oprašta, ali i da potraži - stručnu pomoć.

Objavljeno:

- Kada sam pomislio da je fizički napad najgore šta se dogodilo pročitao sam laži izrečene danas objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vređanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom - rekao je Čolak, a prenosi 24sata.

Antonio Mirko Čolak udaljavao se od autobusa na parkingu Rujevice, kada se zaustavio, prišao mu je Osijekov Eros Grezda i udario ga.

Ej, Čolak - dozvao je napadač Rijeke Grezda.

- Reci - zastao je Čolak, a onda - pljas!

SNIMAK TUČE MOŽETE POGLEDATI OVDE

Nastala je gužva koja nije dugo potrajala jer su Grezda i Čolak brzo razdvojeni, a iako je prtivno poželio raščistiti račune, Čolak se ipak vratio sa namerom kojom je ranije i krenuo.

Video tog trenutka potvrdio je sve što se dogodilo u nedjelju po završetku meča polufinala Hrvatskog kupa u kojemu je nakon velikog preokreta u finale prošla Rijeka (3-2).

- Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta jer s Grezdom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji - rekao je Čolak o sukobu.

- Kada sam pomislio da je fizički napad najgore što se dogodilo, pročitao sam laži izrečene danas na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me prozivaju za vređanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom.

U svom priopćenju Grezda je, podsetimo, otkrio svoju stranu priče u kojoj tvrdi kako ga je Čolak vređao i omalovažavao.

- Kada je pritom još i reč o grubom vređanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovek, prvenstveno, ali i kao sportista posebno osetljiv. Toga je bilo još tokom same utakmice, a provokacije su usledile i po završetku meča, dok sam se sa svojim saigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, sve vreme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovde pa je zadnje što zaslužujem da me neko omalovažava i vređa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled - oglasio se Osijekov fudbaler.

Rijekin napadač, pak, poručio je svom jučerašnjem protivniku da mu oprašta, ali i da potraži - stručnu pomoć.

- Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me inormisali da mu ovo nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi fudbaleri uzor, da sam uzvratio na bilo koji način.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.