BIVŠI IGRAČ PARTIZANA NA RASKRSNICI KARIJERE: Hoće li se vratiti u Humsku?
Pantić i Bogosavac u duelu, Foto: Starsport©

dilema

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA NA RASKRSNICI KARIJERE: Hoće li se vratiti u Humsku?

Ni sam ne zna šta da uradi

Objavljeno:

Danilo Pantić se nalazi na raskrsnici karijere, sa jedne strane ima ponudu Čelsija da potpiše novi ugovor sa njima, dok sa druge ima ogromnu želju da igra fudbal, što je prilično nerealno ukoliko ostane član Plavaca.

Možda ga pošalju na još jednu od mnogobrojnih pozajmica, ali, čini se, da mu je toga preko glave i da želi da napusti Čelsi u koji je stigao sa svega 19 godina. Poslednja destinacija je bila Mađarska i Fehervar.

– Čelsi je njemu ponudio produžetak ugovora koji ističe sledeće godine. Danilu je sporan prethodni period koji je proveo u Mađarskoj, bilo je tu nekih problema, ali su ljudi iz Čelsija veoma korektni, dali su nekoliko predloga za dogovor. Malo je to stalo zbog cele situacije, a ja sam pokušao da mu kažem kako stvari stoje u Evropi i svetu i da ne može da očekuje da se angažuju oko njegovog slučaja, postoje prioriteti, ali mi je drago da su mu ponudili produžetak ugovor - rekao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnos“ Mirko Poledica, a prenosi Nova.rs.

foto: Beta/Miloš Mirkov

Čelsi je bio korektan u pregovirima, ali Pantić ni sam ne zna šta želi.

– Žele da mu daju ugovor, ali ne mogu da mu obećaju minutažu. Možda hoće opet da ga proslede na pozajmicu, strpljivi su, čekaju, možda veruju da jednog dana on može da bude prvotimac. On je već pet godina tamo, oni žele da mu produže ugovor do 2023. godine i zainteresovani su da ga zadrže.

Pantić želi da igra, ali mu to ne obećava Čelsi.

– Mi smo mu logistički pomogli, obratili smo se klubu, dobili podatke. Ali, ni on nije sam sa sobom raskrstio da li hoće da bude slobodan igrač i da traži angažman ili da se veže ugovorom pa da ide na pozajmicu. Mora da raščisti, ali sam mu ja rekao da sekundu ne bih razmišljao. Oni žele da ga zadrže i nude mu uslove koje ne bi mogao da mu ponudi nijedan srpski klub - rekao je Poledica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.