PRVA UTAKMICA SA NAVIJAČIMA NA MARAKANI: Zvezda pustila ogroman broj karata u prodaju!
Marakana, Foto: Starsport©

TO SE DUGO ČEKALO

PRVA UTAKMICA SA NAVIJAČIMA NA MARAKANI: Zvezda pustila ogroman broj karata u prodaju!

Delije će konačno imati priliku da na stadionu proslave titulu

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde će predstojećeg vikenda, posle skoro tri meseca pauze, igrati na stadionu "Rajko Mitić" i to pred navijačima, uz poštovanje propisa Vlade Srbije.

- Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje korona virusa. U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta izmedju gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata - navodi se u današnjem saopštenju Zvezde.

Humanitarna akcija, koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije i koja je bila planirana za meč protiv Napretka, da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada.

Sve ulaznice koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2.920), važiće i za susret sa Radnikom, dodaje se u saopštenju.

Crvena zvezda je apelovala publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.

- Proslava 31. titule, kao i 75. rodjendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika - navodi se u saopštenju Zvezde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.