VELIKI, VELIKI PREOKRET: Ovo je prava istina o slučaju Saše Ilića i povratku u Partizan!
Saša Ilić, Foto: Starsport©

MATIJAŠEVIĆ SE OGLASIO

VELIKI, VELIKI PREOKRET: Ovo je prava istina o slučaju Saše Ilića i povratku u Partizan!

Iz FSS su rekli svoje

Objavljeno:

U subotu je, to sad već i ptičice na grani znaju, Milivoje Ćirković, nekadašnji saigrač Saše Ilića iz Partizana, objavio na Fejsbuku da se bivši kapiten crno-belih vraća u klub.

On je najavio da će popularni Sale postati potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja, ali kako sada stvari stoje, to i nije bila cela istina.

Novinari MOZZART Sporta zbog toga su kontaktirali direktora reprezentacija Vladimira Matijaševića, koji je opovrgnuo sve te tvrdnje.

- Sa Sašom sam se čuo jutros. Otvoreno sam mu rekao: "Sale, ako ima nešto oko toga, red bi bio da nam kažeš. Prvo nama u Savezu, a ne da čitamo u novinama". I on tvrdi da je to prazna priča, da je samo išao da gleda utakmicu, što je normalno, jer je legenda tog kluba. Izričit je da od cele te priče koja se pominje u medijima nema ništa - rekao je Matijašević i dodao:

Matijašević i Saša Ilić
Matijašević i Saša Ilić foto: fss.rs

- Saša mi je rekao da želi da se bavi trenerskim poslom, te da ostane selektor reprezentacije. Ja mu verujem. Naravno, ako se pojavi neka bolja ponuda, ako se otvori bolji posao, mi mu nećemo stajati na putu. Ni njemu, niti bilo kome, samo je red da prvo nama kaže. Kao što rekoh, ja Saši verujem - istakao je direktor reprezentacija.

Nije ova saga još uvek gotova, u to smo sigurni...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.