BOMBA: Saša Ilić dobija funkciju u Partizanu?
Saša Ilić, Foto: Beta/Branislav Božić

legenda je ponovo tu

BOMBA: Saša Ilić dobija funkciju u Partizanu?

Danas je viđen u Humskoj, na stadionu Partizana

Objavljeno: 22:08h

Saša Ilić ponovo u Humskoj!

Prvu zvaničnu utakmicu Partizana posle pauze od dva i po meseca zbog korona virusa gledao je i legendarni Saša Ilić, kapiten crno-belih koji se prošle godine oprostio od kluba u kojem je ponikao i u kojem je proveo najveći deo karijere rušeći pred sobom silne rekorde. Ilić je meč 27. kola Superlige Srbije posmatrao iz svečane lože stadiona u Humskoj, u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i potpredsednika Vladimira Vuletića.

Nedugo posle toga, na profiliu bivšeg igrača Partizana i Ilićevog saigrača Milivoja Ćirkovića osvanula je poruka: "Potpredsednik zadužen za sportska pitanja. Srećno brate", sve sa ilustracijom svečane lože i Sašom između dvojice čelnika "parnog valjka".

MONDU je odmah zatim potvrđeno da je dogovor blizu i da će verovatno uprava crno-belih biti pojačana istinskom legendom. Uprava Partizana pokušala je na kraju prošle sezone, kada je Ilić otšao u penziju, da privoli legendu da ostane u klubu i odmah uskoči u fotelju. Tada nisu našli zajednički jezik i Ilić je krenuo dalje, uplovivši u trenerske vode, prvo kao asistent u FSS, a zatim i kao selektor kadeta Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.