ČITAJ, SRBIJO, OVO KONOBAR I PUDLICA NE MOGU DA KUPE: Koroman doneo odluku o kojoj bruji cela zemlja!
Foto: Starsport©

napustio klub

ČITAJ, SRBIJO, OVO KONOBAR I PUDLICA NE MOGU DA KUPE: Koroman doneo odluku o kojoj bruji cela zemlja!

Sa svih strana stižu poruke podrške bivšem igraču Zvezde

Objavljeno:

Ognjen Koroman je napustio klubu Smedereva nakon što ga je Fudbalski savez Srbije kaznio sa šest meseci suspenzije.

Osim što je razmenjivao otrovne strelice sa Savezom, Koroman je 'ratovao' i sa njegovim bivšim klubom, Crvenom zvezdom.

Nakon odluke o odlasku iz Smedereva, bivši reprezentativac Srbije je dobio mnošto poruka podrške od svojih igrača, kao i od čelnih ljudi kluba.

- Ovo ne može da kupi parama konobar i pudlica... ovo je iz srca jednog fudbalera kojem sam bio trener - napisao je Koroman i podelio 'skrinšotove' poruka koje su mu stigle sa svih strana.

- Šefe znao sam da ste dobar čovek... ali tek sada vidim sa kakvom ljudskom gromadom sam sarađivao. Majke mi, oduševljen sam - reči su igrača kome je Koroman bio trener.

- Hteo bih prvo da kažem da mi je čast što me je trenirao neko ko je u ovom poslu ime kao što ste vi i da vam zahvalim na šansi koju ste mi da li da se vratim na kakvu takvu fudbalsku scenu. Što ste imali poverenje u mene kada sam došao iz treće lige i kada niko drugi verovatno nije verovao u mene. Sve najbolje u daljoj karijeri i siguran sam da ćete iz cele priče izaći kao pobednik, a svi mi znamo da jeste. Pozdrav i vidimo se - takođe je bila poruka podrške.

Još mnogo poruka podrške je dobio Koroman, što možete videti na njegovom Instagram nalogu. Za kraj bivši igrač Zvezde je napisao:

- Neka vidi Srbija i javnost podršku mojih igrača... Neka je na čast i na obraz svima što rade loše za naš fudbal. Muka bre i deci fudbalera da igraju fudbal više....

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.