SUPERLIGA SE VRATILA: Zvezda na Banjici overava treću uzastopnu titulu!
Foto: Starsport©

srpski fudbal

SUPERLIGA SE VRATILA: Zvezda na Banjici overava treću uzastopnu titulu!

Glavni arbitar sutrašnje utakmice na Banjice biće Danilo Grujić iz Niša. Pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević

Objavljeno: 12:05h

Nakon više od dva meseca pauze, srpski fudbal se konačno vraća. Doduše, u skraćenom obliku, ali bolje išta nego ništa.

Mali beogradski derbi odigraće se na Banjici od 19:30, gde će snage odmeriti domaćin Rad i Crvena zvezda koja će ako osvoji barem bod na večerašnjem meču, osvojiti treću uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Posle duge pauze nastavlja se Superliga, a Zvezda već večeras (19.30) na Banjici ima priliku da overi titulu pobedom nad Radom. Kvota na dvojku je 1,15, a da će Zvezda slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rad - Crvena zvezda.

Sa druge strane, Rad će i ovu sezonu "preživeti" u eliti, zbog odluke saveza da nema ispadanja u niži rang, pa će naredne sezone Superliga brojati čak 20 klubova, sa tim što će čak četiri ekipe iz Prve lige Srbije izboriti plasman među superligaše.

foto: Starsport©

Što se tiče utakmice, crveno-beli će računati na sve fudbalere osim Seku Sanoga i najverovatnije Miloša Vulića, pa će Dejan Stanković izvesti 11 fudbalera koji su nastupali u prvenstvu i pre prekida.

Tim bi trebalo da izgleda ovako: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Petrović - Nikolić, Ben, Gavrić - Tomane, Boaći.

foto: Starsport©

Izabranici Dejana Stankovića sjajno su započeli nastavak šampionata koji je prekinut zbog pandemije korona virusa. Pobedom nad Čukaričkim, Vojvodinom, Mačvom, Napredak i remijem sa Inđijom i Partizanom, srpski šampion je osvojio 14 bodova u prolećnom delu prvenstva i nalazi se na prvom mestu sa 69 osvojenih bodova.

Glavni arbitar sutrašnje utakmice na Banjice biće Danilo Grujić iz Niša. Pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.