GAVRIĆ ŽELI TITULU VEĆ PROTIV RADA: Nedostajaće nam Delije, ali želim da nas jako bodre iz svojih domova!
Željko Gavrić, Foto: Starsport©

ZVEZDIN BISER IMA CILJ

GAVRIĆ ŽELI TITULU VEĆ PROTIV RADA: Nedostajaće nam Delije, ali želim da nas jako bodre iz svojih domova!

Fudbaler rodom iz Ugljevika smatra da je ekipa spremna za sve izazove koji ih očekuju, posle drila koji su prošli kod trenera Dejana Stankovića nakon pauze uslovljene koronavirusom

Objavljeno:

Željko Gavrić, momak koji je posle samo šest utakmica u dresu Crvene zvezde zahvaljujući atraktivnim potezima i fenomenalnim driblinzima po levom boku osvojio srca navijača, ističe da se mnogo uželeo fudbala i da jedva čeka meč protiv Rada na Banjici u kome bi klub iz Ljutice Bogdana mogao i matematički da obezbedi titulu.

- Očekujem dobru utakmicu sa naše strane. Spremali smo se vredno, motivisani smo i zaista smo se uželeli fudbala. Ako odigramo onako kako znamo i umemo, verujem da već protiv Rada možemo da osvojimo titulu, a da onda možemo da se okrenemo i Kupu Srbije - samouvereno će Gavrić.

Fudbaler rodom iz Ugljevika smatra da je ekipa spremna za sve izazove koji ih očekuju, posle drila koji su prošli kod trenera Dejana Stankovića nakon pauze uslovljene koronavirusom.

- Imali smo vrlo naporne tri nedelje. Mnogo smo radili kako bi se što pre vratili u takmičarski ritam. Bila je to neka vrsta mini priprema sa visokim intenzitetom i sad se osećamo spremni. Sveži smo i spremni za nastavak sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Verujem da smo to nagovestili i u dve provere koje smo imali i koje smo ubedljivo rešili u našu korist.

Biće neobično bez navijača, ali Gavrić ne prihvata izgovore.

- Nedostajaće nam sigurno. Mene jako motiviše huk navijača i postanem inspirisaniji kada vidim pune tribine. Međutim, situacija je takva da moramo da je prihvatimo i nadam se da ćemo se što pre svi zajedno videti na Marakani. Do tada, poručio bih im da nas što više bodre iz svojih domova.

Smatra Gavrić da u omladincima i u Grafičaru „leži“ budućnost Crvene zvezde.

- Bez obzira na to što su omladinci mlađi od nas i što je Grafičar u Prvoj ligi Srbije, pružili su više nego dobar otpor i hrabro izašli da se bore. Bio sam jesenas u našem razvojnom timu i znam koliko kvalitetnih igrača imamo tamo, a prošao sam i put od omladinaca, preko Grafičara, do prvog tima. Nadam se da će na leto biti još više mladih fudbalera i Zvezdine dece iz škole. Iz prve ruke znam koliko se dobro radi u našoj Omladinskoj školi, kao i pod komandom Milije Žižića u Grafičaru - uverava Gavrić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.