FUDBALERI SEVILJE NAPRAVILI SKANDAL: Umesto da se u izolaciji spremaju za sezonu, oni lumpuju sa sumnjivim damama!
Sevilja, Foto: EPA

STRAŠNO!

FUDBALERI SEVILJE NAPRAVILI SKANDAL: Umesto da se u izolaciji spremaju za sezonu, oni lumpuju sa sumnjivim damama!

Ovo im definitivno nije trebalo...

Objavljeno:

Četvorica fudbalera Sevilje izvinili su se danas zbog žurke koju su napravli i prekršili pravila o karantinu koja su uvedena zbog pandemije koronavirusa.

Izvinjenje putem društvenih mreža uputili su Lukas Okampos, Franko Vaskez, Luk de Jong i Ever Banega. Žurku je otkrila supruga Evera Banege, kada je postavila fotografije na društvene mreže, ali ih je ubrzo obrisala, preneo je Gol.

Prema naredbi nadležnih, u kućama je dozvoljeno okupljanje do 10 osoba, ali se na fotografijama vidi da se na zabavi u dvorištu okupilo više ljudi. Prema protokolu Primere, fudbalerima je dozvoljeno da napuštaju svoje domove samo kada dolaze na treninge ili iz posebnih razloga.

Takmičenje u Primeri prekinuto je u martu zbog pandemije, a trebalo bi da se nastavi 8. juna bez publike. U Španiji je do sada zaraženo više od 280.000 ljudi, a od posledica novog virusa umrlo je više od 28.000.

- Želim da se izvinim zbog onoga što se juče dogodilo. Okupio sam porodicu i prijatelje, ali nesvesno smo pogrešili. Zbog toga tražimo oproštaj od našeg kluba, naših navijača i društva u celini. Neće se ponoviti. Svi želimo da se vratimo fudbalu što pre - naveo je Banega.

Grešku je priznao i Okampos, koji je rekao da su takvim postupkom naštetili imidžu kluba.

- Garantujemo da smo izvukli pouku iz ove lekcije i da nećemo ponoviti tako nešto - dodao je on.

Uz izvinjenje, Vaskes je rekao da su on i saigrači "izneverili ostale igrače Sevilje, trenere, klub i ligu, ali da su naučili lekciju". De Jong se izvinio svima koji su se uvredili zbog žurke i rekao da se to više neće ponoviti.

- Želimo da se nastavi takmičenje. Samo želimo da se vratimo i igramo - naveo je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.