IMAM INFORMACIJE, HOĆE DA NAS IZBACE IZ KUPA: Čuvaće se protiv Partizana da bi nas eliminisali!
Nenad Lalatović o planovima za budućnost, Foto: Starsport©

Lalatović podgreva situaciju

IMAM INFORMACIJE, HOĆE DA NAS IZBACE IZ KUPA: Čuvaće se protiv Partizana da bi nas eliminisali!

Trener Vojvodine o nastavku Superlige i Kupa Srbije

Objavljeno:

Bliži se povratak takmičarskog fudbala u Srbiji, pošto već za vikend se igraju mečevi Superlige posle dvoipomesečne pauze, a odmah potom slede i dueli četvrtfinala Kupa Srbije.

Vojvodina kao drugoplasirana na tabeli gostuje najpre Čukaričkom, a potom će imati i duel protiv Mladosti u Kupu. O tim mečevima, ali i o potpisivanju novog ugovora, što se najavljuje danima, govorio je trener "lala", Nenad Lalatović.

- Nigde ne žurim i nije na meni da govorim da li treba da produžim ugovor ili ne. Postoji uprava kluba i oni će doneti tu odluku, a rekli su da ćemo produžiti saradnju u ponedeljak. Znam koliko vredim i šta sam sve uradio za Vojvodinu otkako sam došao. Vojvodina je sada jedan drugi tim, mnogo uspešniji i bolji, koji pruža mnogo bolje partije. Treća je na tabeli i može da bude vicešampion Srbije, kao i da igra u polufinalu Kupa. Ako ne produžim ugovor sa Vojvodinom, radiću negde drugde, ali bih voleo da ostanem u Vojvodini - rekao je Lalatović za zvanični sajt kluba.

Nenad Lalatović smatra da se Mladost sprema da eliminiše Vojvodinu iz Kupa
Nenad Lalatović smatra da se Mladost sprema da eliminiše Vojvodinu iz Kupafoto: Starsport©

Novosađane sada, kao i sve ostale ekipe, čeka pakleni raspored - najpre utakmica sa Čukaričkim, a potom i duel četvrtfinala Kupa Srbije protiv Mladosti.

- Za nas će to biti najteža utakmica, jer sam siguran da Mladost protiv Partizana neće zaigrati u svom najboljem sastavu. Prema informacijama koje imam, oni se čuvaju i treniraju samo za to da nas izbace iz Kupa. Mi se nećemo čuvati za Mladost i sada razmišljam samo o Čukaričkom, jer, iako mi je i taj meč u podsvesti, ne želim da gledam toliko unapred. Oni su svakako najteži mogući protivnik za nas, jer Mladost je organizovan i disciplinovan tim. Kup je najneizvesnije takmičenje i igra se samo jedna utakmica, a kad je tako, onda svako svakog može da izbaci.

Lalatović je istakao i koji su mu ciljevi sa Novosađanima.

- Kada sam se vraćao u klub, moj zadatak je bio da Vojvodina, posle dve godine pauze, ponovo zaigra u Evropi i nadam se da će sa mnom kao trenerom tamo i zaigrati. Takođe, posle Čukaričkog i Radničkog, voleo bih da sa Vojvodinom po treći put uzastopno učestvujem u polufinalu Kupa Srbije - istakao je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.