užas

JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE MRDAKOVIĆA: Znam šta ga je mučilo, voleo je da popije, na lekovima sam!

23.05.2020. 20:19h
Ivana je otkrila da je pod velikim stresom i u šoku, te da od noćas nije spavala i da je pod tabletama koje joj pomažu da se smiri... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Baća

24-05-2020 00:07h
Imao sam problema sa depresijom i anksioznosću.Pokusavao sam da taj problem rešim alkoholom tako sto sam se svakodnevno opijao jer tada nisam osećao anksioznist(strahove).Medjutim sutra ujutru kad ustanem anksioznost je bila 10 puta veća(i da bi je smirio opet uznem alkohol i tako u krug).Trajalo je to godinama dok nisam otišao kod psihijatra i koji mi je objasnio da alkohol trenutno umiruje moje nemire ali kad prestane njegovo dejstvo meni bude mnogo gore nego da nisam uzimao alkohol.Ako imate problem sa strahovima(anksioznisću) i depresiom nikada ne uzimajte alkohol jer ćete samo doliti ulje na vatru.7 godina ne pijem i nemam strahove,srecan sam i radujem se svakom novom danu.

srbija djoganija

24-05-2020 01:43h
Vidim lekovi te ne sprecavaju da vec dajes detaljne izjave za 'novine'. Svaka cast snajka.A tebi mucenice neka je laka crna zemlja,sa kim si ziveo bolje i nisi mogao proci.

007

24-05-2020 08:40h
Ako je vako kako ona kaze,onda je ona imala srecu,jer ako je pokojnik od ranie predupreduvao za samoubistvo,100% je imao vishe varijante,i fala bogu shta e stao na prvu,=Ubio se sam,druga mu e bila da ubie i nju? Nie ishao na drugu: jer je bio zadovoljan njenog ponashanje dok su bili u vezu,ili nije je voleo dovolno,ili ju je voleo dovolno,pa nie hteo da i njom nashteti zbog njegovog rastrojstvo.Ipak je na kraju ispao FER,jer zna se da u Srbiju,kad neko izvrshava samoubistvo u prisustvo devojke ili zene,prvo ubi nju {jer u nju vidi golem razlog zbog njgovo stanje},a onda ubi sebe ili se premisli,?

milan

24-05-2020 09:09h
Rijaleti dama i alhoholicar sada je to udarna vest koliko mladih ljudi je u depresiji zbog nepravde koju trpe od posla pa korupcije bezakonja beze iz zemlje da pronadju normalan zivot o tome ne pisete
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.