PANKOV OSTAO U ŠOKU POSLE UTAKMICE KAD JE ČUO VESTI O MRDAKOVIĆU: Bili su prijatelji 5 godina, ostao bez reči!
Radovan Pankov i Miljan Mrdaković su bili prijatelji, Foto: Printscreen/Instagram/miljanmrdakovic

bili su u sjajnim odnosima

PANKOV OSTAO U ŠOKU POSLE UTAKMICE KAD JE ČUO VESTI O MRDAKOVIĆU: Bili su prijatelji 5 godina, ostao bez reči!

Njih dvojica su se družili i nakon što su im se putevi razišli

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov potresen je i slomljen nakon što je čuo vesti da je njegov nekadašnji saigrač Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

Njih dvojica su bili saigrači iz Vojvodine i tada su postali izuzetno dobri prijatelji, što se može videti i po tome što je Mrdaković često delio njihove zajedničke fotografije na svom Instagramu.

Nakon utakmice koju su crveno-beli igrali sa Grafičarom, defanzivac Zvezde, je saznao tužne i tragične vesti i ostao u šoku.

- Ne znam šta da kažem. Danas mi je detetu rođendan, danas smo igrali i kontrolnu utakmicu protiv Grafičara, a onda ova užasna, užasna vest. Ne mogu da verujem. Družili smo se lepo, bio je pravi drugar i meni i mojoj supruzi, jedan sjajan momak. Dolazio je i kod nas na Kipar, dok sam igrao za AEK iz Larnake. Ovo je, brate, prava tragedija - kaže Pankov za "Blic".

Ni Pankovu koji ga je poznavao 5 godina nije jasno zbog čega je Miljan podigao ruku na sebe.

- Uvek je bio vedar i spreman za šalu. Čuli smo se redovno i viđali. Ništa nije nagoveštavalo da može da dođe do ovoga, nije pokazivao nikakve znake tuge, depresije... Ne mogu da verujem da ga više neću videti, da je izvršio samoubistvo - tužnim glasom je zaključio Pankov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.