UPLAŠIO SAM SE! BILO ME JE STRAH DA SAM ZARAZIO TRUDNU DEVOJKU! Ispovest prvog fudbalera zaraženog koronavirusom!
Danijele Rugani sa devojkom, Foto: Printscreen/Instagram/daniruga

osvrnuo se na lečenje

UPLAŠIO SAM SE! BILO ME JE STRAH DA SAM ZARAZIO TRUDNU DEVOJKU! Ispovest prvog fudbalera zaraženog koronavirusom!

Juventusov defanzivac je bio prvi registrovani fudbaler u Italiji sa Covid-19

Objavljeno:

Igrač Juventusa Danijele Rugani osvrnuo se na "čudan mesec" koji je iza njega, a koji je proveo tako što je bolovao od koronavirusa.

Rugani je bio prvi fudbaler u Seriji A koji je na koronavirus testiran kao pozitivan, a u međuvremenu se potpuno oporavio.

- Jako se dobro osećam. Iza mene je čudan mesec, ali važno je da sam sada dobro, smatram da sam imao sreće - rekao je Rugani za "Skaj Sport Italija" pa dodao:

- Sve je počelo sa strahom koji sam osetio kad sam čuo vesti. Bilo me strah da sam zarazio devojku koja je trudna, odmah sam otišao u samoizolaciju. Moram da se zahvalim doktorima koji su bili jako profesionalni.

Ovaj 26-godišnjak izjavio je i da je spreman da igra i pomogne timu u utakmicama koje dolaze kako bi do kraja sezone ostvario šta je potrebno za osvajanje titule.

- Gledao sam Bundesligu, jako je čudno videti prazne stadione i igrače koji na klupama sede poštujući razmak, ali to je jedino ispravno - rekao je Rugani pa dodao:

- Moj cilj je uvek dati maksimum za ekipu. Kad ponovo krenemo s fudbalom, ako krenemo, utakmice će biti u gustom rasporedu i svi moramo biti spremni da odgovorimo na te zahteve.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.