ZAR I TI KOJI SI BIO LAFČINA I DASA?! Koroman odgovorio Biniću na prozivke!
Ognjen Koroman i Dragiša Binić, Foto: Starsport©

"Voli te tvoj Koki"

ZAR I TI KOJI SI BIO LAFČINA I DASA?! Koroman odgovorio Biniću na prozivke!

- Oglašavanje Binića me je iznenadilo. Mogu samo da mu poručim: Legendo, nemam šta da ti kažem

Objavljeno:

Mnogo prašine je podigao Ognjen Koroman izjavama o stanju u srpskom fudbalu i Crvenoj zvezdi, a na komentar mu je odgovorio Dragiša Binić sledećim rečenicama:

- Ognjen Koroman je posle napada na sve i svakoga, definitivno u problemu sa postigračkim identitetom. Koroman je trenutno samo trener u pokušuaju, traži svoje mesto pod suncem. I to je lepo, imamo mnogo mladih trenera koji se edukuju i rade u klubovima, ali ako je mislio da na ovakav način privuče pažnju i potraži neku prečicu, onda nije izabrao dobar put - rekao je Binić.

Na ovo mu je Koroman odgovorio i istakao da je iznenađen.

- Oglašavanje Binića me je iznenadilo. Mogu samo da mu poručim: Legendo, nemam šta da ti kažem, ti koji si bio lafčina i dasa, zar i sa tobom da manipulišu. Znam da tako ne misliš. Al jel to onaj Bina, borac za istinu i idol nas mladih? Nije više. Bez obzira na sve, si ulepšao moju mladost i uvek ću te sa poštovanjem pominjati. Nemoj da samo pričaš kakav sam trener i šta je bilo 2006. na Svetskom prvenstvu. Voli te tvoj Koki. Vrati se i budi što jesi - rekao je Koroman.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.