PLATE ZVEZDINIH IGRAČA JE UMANJIO, ONE SU DUPLO VEĆE: Nije ga sramota ko vodi crveno-bele?
Čelni ljudi Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ne slaže se sa koromanom

PLATE ZVEZDINIH IGRAČA JE UMANJIO, ONE SU DUPLO VEĆE: Nije ga sramota ko vodi crveno-bele?

- Nije iskrenost kada se u istu ravan stavlja Crvenu zvezdu i Partizan ‘kojima se svi drugi dodvoravaju’ - rekao je Vuletić

Objavljeno: 12:50h

Potpredsednik Partizan Vladimir Vuletić prokometarisao je izjavu Ognjena Koromana, koja je izazvala lavininu rekacija u srpskom fudbalu.

Vuletić je istakao da u izjavi Koromana ima problematičnih momenata. On se osvrnuo na plate igrače Zvezde, kao i na vodeće ljude kluba sa Marakane.

- Nije iskrenost kada se u istu ravan stavlja Crvenu zvezdu i Partizan ‘kojima se svi drugi dodvoravaju’. Njega nije sramota ko vodi ‘njegov klub’, već ko vodi Savez. Jedino se dotakao plata stranaca u Zvezdi, a i tu je umanjio, plate su i duplo veće od pomenutih 500.000. Ali, on ne pita odakle novac za te rashode, već se vajka nad pogrešnim odlukama sportskog direktora - rekao je Vuletić za Nova.rs.

foto: Starsport©

Podsetimo, reči Ognjena Koromana je osudio direktor Omaldinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović, dok ga je podržao Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.