NAJGLUPLJA ODLUKA U ISTORIJI RUSKOG FUDBALA: Skandalozan napad na Marka Nikolića!
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

strašno

NAJGLUPLJA ODLUKA U ISTORIJI RUSKOG FUDBALA: Skandalozan napad na Marka Nikolića!

Nije ni počeo da obavlja posao...

Objavljeno:

Niko nije mogao da očekuje da će Marko Nikolić biti baš na ovolikom udaru ruskih medija nakon što ga je Lokomotiva iz Moskve proglasila za novog trenera.

Bivši trener Partizana i Rada je prestavljen kao čovek koji je stigao u Lokomotivu preko menadžerskog lobija. Pojedince rečenice Rusa su zaista skandalozne i osporavaju znanje Nikolića, koji se dokazao kao sjajan stručnjak.

- Lokomotiva je 14. maja donela jednu od najglupljih odluka u istoriji ruskog fudbala - počinje tekst u jednom od ruskih medija.

Rusi su okrivili Nikolićevog agenta Dejana Joksimovića kao glavnog krivca za dolazak srpskog stručnjaka na klubu moskovskog kluba.

- Kako je Nikolić završio u Lokomotivi? Odgovor je jednostavan. Iza ovog trenera stoji najuticajniji srpski agent Dejan Joksimovič, koji je doveo Miloša Krasića u CSKA i bio upleten u mnogim velikim transferima igrača sa Balkana. On je prvi nahvalio Nikolića lakovernom Kiknadzeu, zatim pokrenuo Nikolićevu PR kampanju u ruskim medijima - navode Rusi.

Projekat Lokomitve za budućnost jeste prodaja i stvcaranje igrača iz omladniskog pogona, a ruski mediji se pozivau na Partizanovu sezonu 2016/17 u kojoj je Nikolić promovisao 'samo' Nikolu Milenkovića.

- Ako pogledate roster Partizana u sezoni 2016/17, ispada da pored 18-godišnjeg Nikole Milenkovića niko nije igrao konstantno od mlađih igrača. A da biste videli veštine defanzivca za koga su zainteresovani klubovi Serije A ne treba da budete vrhunski trener - cinično zaključuje ruski novinar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.