DESILO SE I TO: Liverpul nakon više od 2 meseca ponovo na terenu - Klop sija od sreće!
Foto: Starsport©

konačno

DESILO SE I TO: Liverpul nakon više od 2 meseca ponovo na terenu - Klop sija od sreće!

Igrači su u protekle dve nedelje trenirali individualno, ali sada su počeli sa treninzima u grupama od po pet igrača

Objavljeno:

Liverpul je krenuo sa treninzima prvi put posle prekida 13.marta. Obavljeni su testiranja svih u klubu i čekaju tačan datum nastavka prvenstva u kojem treba da overe dugo očekivanu titulu šampiona Engleske.

Igrači su u protekle dve nedelje trenirali individualno, ali sada su počeli sa treninzima u grupama od po pet igrača.

– Na sedmom nebu sam. Oduvek sam govorio da ne želimo da požurujemo bilo šta, ali ne mislim da je to u pitanju. Radi se o prvom koraku, o treninzima sa održavanjem distance i radu sa pet igrača. Radimo sve što moramo, sve činimo da bismo sačuvali bezbednost svih. Ipak, cilj je da svi budu bezbedni, a da može da se igra fudbal. Radujem se radu sa momcima, ali čudno je to što ne možemo da budemo blizu jedni drugima. Videćemo, nadam se da će biti sve bolje - izjavio je Klop.

foto: AP

Jirgen Klop kaže da ga je ohrabrilo to što je video u Bundesligi i nada se da će i Premijer ligi biti primenjen sličan scenario.

- To je mali korak. Lično, mogu da kažem da je to pozitivna stvar, iako volim da sam kod kuće sa suprugom Ulom, ja sam fudbalski trener i želim da budem na terenu sa momcima. Sad mogu barem parcijalno da radim sa njima, pet po pet, tako da sam nestrpljiv. Fudbal je blizu povratka i to ohrabruje sve ljude. Nadam se da smo u Engleskoj sada na dobrom putu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.