VELJA NIKOLIĆ NE MOŽE DA DOČEKA UTAKMICU: Spremni smo na sve izazove - idemo na duplu krunu!
Foto: Starsport©

nestrpljiv

VELJA NIKOLIĆ NE MOŽE DA DOČEKA UTAKMICU: Spremni smo na sve izazove - idemo na duplu krunu!

Iako će se sezona završiti bez prisustva publike, uveren je Nikolić da će navijači biti uz njih

Objavljeno:

Prolećno otkriće Dejana Stankovića svakako je bio mladi Veljko Nikolić.

Talentovani plejmejker je pred sobom imao težak zadatak da zameni bivšeg kapitena Marka Marina i pokazao je raskošan potencijal dokazavši se na svim utakmicama koje je startovao na poziciji „desetke“. Upravo otuda i veliko nestrpljenje i iščekivanje prve naredne utakmice.

- Jedva čekam meč sa Radom. Mnogo sam se uželeo i Marakane i fudbala i takmičarskog nadmetanja. Bez obzira što smo vrlo blizu osvajanja titule, hoćemo da pobedimo sve utakmice do kraja i da na pravi način demonstriramo koliko smo se uželeli fudbala. Tu je i Kup koji želimo da osvojimo, tako da imamo puno posla pred nama, ali smo spremni za sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu - tvrdi Nikolić.

Saznali su crveno-beli i prvog sledećeg protivnika u Kupu Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će u četvrtfinalu dočekati Inđiju.

- Vrlo neugodan protivnik, pogotovo kada su domaćini. Teren im je uzan i kratak i u prvenstvu nam je bilo teško da nametnemo svoju igru, već smo kroz meč morali da se prilagođavamo. Mislim da ćemo se dobro spremiti za taj susret i da ćemo trijumfovati, iako smatram da neće biti lako.

foto: Starsport©

Uželeo se Nikolić svega vezanog za fudbal, a najviše su mu nedostajali "mlađi" saigrači.

- Ako bih morao da izdvojim one koji su mi najviše nedostajali, to su Njegoš, Gavra i Konatar. Međutim, stvarno sam srećan što smo se vratili grupnim treninzima, to je znak da virus prolazi i da smo uspeli da preguramo najteži period.

Iako će se sezona završiti bez prisustva publike, uveren je Nikolić da će navijači biti uz njih.

- Navijači neće biti na tribinama, ali sam siguran da će nas podržavati putem malih ekrana. Verujem da ćemo proslaviti titulu na pravi način, čim se ukaže prilika za to, a da će do tad biti uz nas koliko god okolnosti dozvoljavaju - zaključuje Nikolić.

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.