FUDBAL USKORO SA PUBLIKOM: Ohrabrujuće reči prvog čoveka UEFA!
Foto: EPA/Angel Diaz

sjajno

FUDBAL USKORO SA PUBLIKOM: Ohrabrujuće reči prvog čoveka UEFA!

Čeferin je kazao da će fudbal slediti preporuke vlasti, ali da je optimista po pitanju da će u bliskoj budućnosti sve ponovo biti normalno

Objavljeno:

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin rekao je danas da je uveren da će se navijači uskoro vratiti na utakmice.

- Lično, apsolutno sam siguran da će se dobri, stari fudbal sa navijačima veoma uskoro vratiti - rekao je Čeferin za britanski Gardijan.

Domaća i kontinentalna takmičenja su zaustavljena usled pandemije korona virusa, a počela su da se igraju u nekim državama bez publike.

- Ne mislim da će virus trajati zauvek. Mislim da će se stanje promeniti pre nego što mislite. Ne svidja mi se ovo apokaliptično stanje da moramo da čekamo drugi, treći, čakk i peti talas - kazao je Čeferin.

foto: Fonetap

Upitan da li bi se kladio u milion dolara da će odloženo Evropsko prvenstvo biti 2021. godine, odgovorio je: - Da, bih. Ne znam zašto ne bi tako bilo.

Čeferin je kazao da će fudbal slediti preporuke vlasti, ali da je optimista po pitanju da će u bliskoj budućnosti sve ponovo biti normalno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.