ORGANIZOVANI HAOS VLADA U SRPSKOM FUDBALU: Kako je zaradio pare za Panamu? Ostaje da uvede konjički klub u ligu!
Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza, Foto: Starsport©

žestoko

ORGANIZOVANI HAOS VLADA U SRPSKOM FUDBALU: Kako je zaradio pare za Panamu? Ostaje da uvede konjički klub u ligu!

Na udaru prvi čovek FSS-a

Objavljeno:

Superliga Srbije je proširena za sledeću sezonu, tako da će učestvovati 20 klubova u najjačem rangu srpskog fudbala, što je izazvalo mnogo pažnje i oprečnih mišljenja.

Naš portal je uradio opširnu analizu ove odluke Fudbalskog saveza Srbije, koju možete da pričitate OVDE, a autor emicije "Dođite na stadion" Željko Pantić je bio veoma oštar prema ovaj odluci FSS-a.

– Što UEFA dozvoljava da se u srpskom fudbalu dešava ono što ne postoji u ostalim državama. Svuda je opcija ili da se završi sezona, ili da se igra do kraja. Nama je dozvoljeno da radimo šta hoćemo. Zoran Laković je neskriveno stavljen u funkciju organizovanog haosa u srpskom fudbalu koji on u UEFA legalizuje. Neko igra ova četiri kola ni za šta. Nema ispadanja. Zvezda će ceremonijalno da proslavi tiulu na prvoj utakmici i posle toga ništa – rekao je Željko Pantić i nastavio:

foto: Printscreen/youtube

– Kakvo će prvenstvo da bude sledeće sezone kad ispada koliko klubova? Šest? Osam? Na polusezoni će neki timovi da znaju da su ispali. Onda će da namešta da drugu polusezonu igra sa pionirima, petlićima. Ovde ostaje da Slaviša Kokeza uvede konjički klub u Superligu, da Zoran Laković to legalizuje i da ludnica u Srbiji bude kompletna.

O predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi nije imao lepe reči.

– Predsednik FSS u Panami. I tamo gleda utakmice i dogovara navodne neke prijateljske utakmice koje se nikad nisu desile. Panamci nikad nisu došli u Staru Pazovu. Gde se brčka predsednik FSS u decembru, januaru i februaru svake godine. I kako je zaradio pare Slaviša Kokeza? Panama, Majami, Meksiko, Dominikana… Jesu li to destinacija, ili Vrnjačka Banja, Mataruka banja, Sokobanja?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.