IZGUBIO SAM OCA I DEDU, A DETE MI JE ROĐENO S DISAJNIM PROBLEMIMA! Ne želim da ga izgubim zbog treninga i novca!
Troj Dini odbija da nastavi s treninzima, Foto: EPA/Andy Rain

To mi je važnije od para

IZGUBIO SAM OCA I DEDU, A DETE MI JE ROĐENO S DISAJNIM PROBLEMIMA! Ne želim da ga izgubim zbog treninga i novca!

Uvek je bio neko ko će javno reći ono što drugi misle, a ne smeju da kažu

Objavljeno:

Klubovi iz Premijer lige trebalo bi od utorka da nastave s treninzima uoči planiranog nastavka Premijeršipa 12. juna.

Međutim, mnogi igrači su se pobunili protiv nastavka fudbalskih aktivnosti budući da je Velika Britanija i dalje, nakon SAD-a, najteže pogođena zemlja pandemijom koronavirusa.

Brojni fudbaleri negoduju oko povratka, a najglasniji je kapiten Votforda Troj Dini koji važi i za jednog od najekscentričnijih fudbalera u Engleskoj.

Troj Dini ne želi da ugrozi svoju porodicu
Troj Dini ne želi da ugrozi svoju porodicufoto: AP

- Dovoljno je samo da jedan od nas bude zaražen. Ja ne želim da donesem virus u svoj dom, jer mi sin ima pet godina i rođen je s disajnim problemima. Ne želim da ga dodatno ugrožavam. Mi bi trebalo da dođemo kući pravo s treninga u nečistoj opremi. Ako perem svoju opremu s odećom supruge ili sina dovodim ih u opasnost, a to nema smisla. Izgubio sam oca, dedu, pradedu, gotovo sve ljude do kojih mi je stalo. Ne želim da izgubim još nekoga, a to mi je puno važnije od par funti koje ću staviti u džep - rekao je Dini u razgovoru za "Good Morning, Britain".

- Afroamerikanci, Azijati i ljudi melezi imaju četiri puta veću šansu da se zaraze i dva puta veću šansu da će duže biti bolesni. Zašto nema dodatnih testiranja? Sve to sam pitao na videokonferenciji i nisam dobio odgovore. Ako to niko ne zna, zašto bih se ja dovodio u opasnost? - zapitao je Dini.

Premijer liga bi trebalo da se nastavi 12. juna, ali je njen predsednik u ponedeljak rekao da postoji mogućnost da se nastavak prvenstva ipak pomeri za sedam do deset dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.