CRVENA ZVEZDA OD NJIH MOŽE DUGO DA ŽIVI: Stanković je prepoznao veliki potencijal!
Foto: Starsport©

NAKON MEČA

CRVENA ZVEZDA OD NJIH MOŽE DUGO DA ŽIVI: Stanković je prepoznao veliki potencijal!

Svetla budućnost crveno-belih, smatra Đorđević

Objavljeno:

Odigrali su omladinci Crvene zvezde dobru, borbenu utakmicu protiv prvotimaca.

Videlo su da su željni igre i dokazivanja. Mladi stručnjak Slavoljub Đorđević zadovoljan je posle prvog meča koji su njegovi puleni odigrali, a istakao je i da Crvena zvezda u omladincima ima sigurnu budućnosti.

- Ova deca su uvek pokazivala karakter, bilo da su trenirala dan, dva ili tri meseca. Igrati ovde protiv prvog tima, na ovakvom terenu, stvarno predstavlja veliku čast i privilegiju. Meni je puno srce što su, uprava kluba i šef stručnog štaba Dejana Stanković, videli veliki potencijal u mojim igračima, kao i da Crvena zveda od ove dece može dugo da živi, jer je pred njima svetla budućnost – naglasio je Đorđević.

foto: FK Crvena zvezda

Neosporna je razlika u godinama između omladinaca i prvog tima, ali ono što raduje stratega juniora Zvezde je odnos i zalaganje mladih fudbalera.

- Razlika je evidentna. Naročito i na planu fizičke snage i spreme, ali moja deca, kako ja volim da ih zovem, imaju 18-19 godina i oni su maltene na početku seniorske karijere. Nikada neću tražiti opravdanje zbog toga. Učim ih da kada izađu na teren moraju da znaju da nisu bitne godine i snaga protivnika. Moj tim je odigrao drugačiju utakmicu od uobičajenih u prvenstvu. Više smo se branili, ali to je normlano, seniori su jači. Bez obzira što su moji igrači trenirali samo četiri dana pokazali su karakter, a po meni, ovo je realan rezultat.

Đorđević ne krije da je njemu i igračima nedostajao fudbal.

- Mnogo nam je falila lopta i teren. Posle samo tri-četiri treninga moji igrači bili živahni, željni igre. To sam video i na današnjem zagrevanju. Pokazali su da im se igra što je i normalno kada se bavite ovim poslom. Svi mi volimo fudbal i kada dva meseca ne trenirate, to je veliki problem za svakog fudbalera. Naravno, kada dođete da igrate posle svega toga, i protiv ovakvih igrača kakvi su u prvom timu, to svakako mnogo znači i moram biti srećan zbog mojih momamka – podvukao je trener Zvezdinih omladinaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.